Houten puzzel van worteloogst met baby op wit tapijt
Worteloogst houten puzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Worteloogst houten puzzel

44,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze houten worteloogstpuzzel om aan de behendigheid van kinderen te werken. De verschillende afmetingen van de wortels zullen peuters uitdagen om hun motorische vaardigheden en gevoel voor logica te ontwikkelen.

De houten wortelpuzzel is een leuk, educatief spel voor kinderen. Deze houten puzzel heeft 10 houten stukken. De stukken zijn kleurrijk en stellen verschillende groenten voor. Kinderen moeten de houten stukken op het houten bord leggen om een afbeelding van een worteloogst te maken. Dit educatieve spel helpt kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen en verschillende groenten te leren herkennen.

Ik kijk uit naar de oogst!

Deze houten puzzel is geweldig voor de ontwikkeling van kinderen. Het is een en al plezier met dit wortel-oogstspeelgoed. Dit spel helpt ook om de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en vormherkenning van kinderen te ontwikkelen. De houten worteloogstpuzzel is educatief speelgoed voor kinderen. Deze houten puzzel heeft 9 stukjes. De stukjes zijn wortelvormig en oranje gekleurd. Het doel van het spel is om de wortels in de houten mand te vervangen. Deze houten puzzel is een geweldige manier om kinderen te leren over kleuren, vormen en getallen. Deze houten puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam.
22063-6894d0.jpeg
22063-dfa96d.jpeg

Een leuk en leerzaam spel voor kinderen

De houten worteloogstpuzzel is een leuk en leerzaam spel voor kinderen. Het is gemaakt van natuurlijk hout van hoge kwaliteit, waardoor het duurzaam en slijtvast is. Deze puzzel is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun oog-handcoördinatie, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen. De puzzel bestaat uit verschillende wortelvormige stukjes, elk genummerd van 1 tot 10. Kinderen moeten elk stukje in de puzzel leggen. Kinderen moeten elk stukje in de juiste volgorde leggen om een compleet beeld van de worteloogst te vormen. De heldere, aantrekkelijke kleuren van de wortels trekken de aandacht van kinderen en stimuleren hun nieuwsgierigheid. Deze houten worteloogstpuzzel is een ideale keuze voor kinderen die van educatieve spelletjes en creatieve activiteiten houden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.