Kleurrijk houten pijlenspel met witte papieren
Houten pijl spel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten pijl spel

39,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons kleurrijke, interactieve houten pijlenspel. De basis is zorgvuldig gepolijst zodat hij prettig blijft aanvoelen en de pijlen zijn ontworpen voor kinderhanden. Dit spel helpt kinderen zich te ontwikkelen.

Dit houten pijlenspel is handgemaakt van natuurlijke materialen. De pijlen zijn gemaakt van beukenhout. Dit spel is perfect voor kinderen en volwassenen die graag buiten spelen. De pijlen zijn licht en gemakkelijk te hanteren.

Met dit spel kan uw kind snel en gemakkelijk richtingen leren.

Puzzel met stuurbekrachtiging!

Deze set pijlen is ideaal voor het ontwikkelen van de fijne motoriek van kinderen. Elke pijl geeft een richting aan voor vroeg cognitief leren, evenals kleuren. De houten pijlen zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn ontworpen voor optimale precisie en betrouwbaarheid. De roestvrijstalen punten zijn scherp en kunnen gemakkelijk vlees doorboren. Houten pijlen zijn perfect voor boogschieten, jagen en recreatief schieten. Geef uw kind dit geweldige leerspel om richtingen te leren.

Perfect voor uw kind!

Het houten pijlenspel is een klassiek spel dat al eeuwenlang door spelers over de hele wereld wordt gespeeld. Dit traditionele spel bestaat uit een houten doel en houten pijlen met metalen punten. Het doel van het spel is om de pijlen naar het doel te schieten om punten te scoren. Het houten doel is vaak versierd met concentrische cirkels, elk met een andere waarde. Spelers gooien om de beurt de pijlen en proberen zoveel mogelijk punten te scoren. De pijlen worden vanaf een vooraf bepaalde afstand gelanceerd, wat een uitdagend element aan het spel toevoegt. Met zijn eenvoud en toegankelijkheid is het gemakkelijk te leren en te spelen, terwijl het genoeg uitdaging biedt om ervaren spelers tevreden te stellen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.