Show Filters

Kinderen hebben allerlei accessoires nodig om zich te kunnen ontplooien, waaronder een kindervoetbankje. Wat is een voetenbankje? Wat zijn de kenmerken van dit felbegeerde item? Dit is wat u moet weten over dit trendy kindermeubel.

Wat is een kinderpoef

De kinderpoef is een soort kussen-stoel. Het is een rugloze bank zonder houten ophanging. Het is een essentieel onderdeel van de kinderkamer.

De poef heeft vele gebruiksmogelijkheden. U kunt erop zitten, lezen of studeren. Er zijn verschillende modellen. Hij neemt zijn plaats in bij het tapijt of het bed van uw kind.

Waarom is de poef een uitstekend cadeau voor kinderen?

De poef is een uniek en origineel cadeau waar uw kind veel plezier aan zal beleven. Uw kleine meid of jongen zal het compacte uiterlijk van de poef waarderen.

Het is mogelijk om dit object te personaliseren. U kunt hun naam of de afbeelding van hun favoriete superheld op de buitenste laag van het meubel laten drukken. Uw kind zal zijn poef gebruiken om te ontspannen en tot rust te komen.

Waarom een voetenbankje voor kinderen en niet een ander meubelstuk?

De poef heeft specifieke kenmerken. De eerste factor die hem speciaal maakt, is zijn optimale comfort. Met eenzachte en soepele poefzal uw kind zich zeer comfortabel voelen.

Ten tweede biedt de stoel perfecte mobiliteit. Als uw kind een frisse neus wil halen in de tuin of wil zonnebaden bij het zwembad, kunt u de stoel helemaal daarheen dragen. De tuinbank en de sofa zijn niet zo gemakkelijk te vervoeren.

De kinderstoel is gemakkelijk te onderhouden. Om vlekken op het oppervlak schoon te maken, volstaan een paar vegen met een spons. Voor hardnekkige vlekken verwijdert u de stoffen bekleding en wast u deze in de wasmachine.

Kunnen baby’s voetenbankjes gebruiken?

De kinderstoel is ook geschikt voor baby’s. Voor kinderen is het een zitaccessoire; voor baby’s is het een plek waar ze lekker kunnen dutten in dezachte poef in de vorm van een teddybeer. Het is ideaal om baby te leren zitten. Als hij op de poef zit, stimuleert het ontbreken van een rugleuning om zijn rug te ondersteunen hem om rechtop te gaan zitten.

Bovendien is zijn minimalistische uiterlijk praktisch. Vooral dekroonvormige poefneemt weinig ruimte in, in tegenstelling tot andere leermiddelen voor jonge kinderen. Het meubel past zich aan kleine oppervlakken aan. De poef maakt geen rommel in uw flat of huis. Het kan in een kast of onder uw bureau worden opgeborgen.

De poef draagt bij aan de ontwikkeling van uw kind. Ze zullen zich comfortabel en op hun gemak voelen.

De kinderpoef, een origineel decoratief accessoire

De kinderpoef heeft een bijzondere charme. Fabrikanten hebben niet beknibbeld op motieven om er een zeer esthetisch meubelstuk van te maken. De poef heeft een groot decoratief potentieel. Het voegt cachet toe aan zowel uw binnen- als buitenruimte.

De poef past bij het decor van de woonkamer. Naast uw bank of naast de leestafel geplaatst, zal de poef een esthetisch tintje aan de kamer geven, net als ditmooi gestreepte model.

De kinderpoef past perfect bij de inrichting van de slaapkamer van uw kind. Hij geeft de woonkamer een originele stijl.

U kunt de kinderpoef ook buiten zetten. Of het nu op het terras of in de tuin is, dit meubelstuk zal zijn plaats vinden. Bovendien is het bestand tegen de hitte van de zon en de wind.

Waarom de juiste poef voor uw kind kiezen?

Het kiezen van een poef is niet iets wat u zomaar doet, want het comfort van uw baby hangt ervan af. Uw keuze hangt af van een aantal criteria.

Het type voetenbank is de eerste parameter. Een stijve fauteuil is geschikt voor volwassenen, maar niet voor kinderen. Dit meubelstuk lijkt te stevig voor hun fragiele lichamen. Maarde zachte poefvoldoet aan hun behoefte aan comfort. Hij voelt zacht aan, is comfortabel en dik. De opblaasbare poef is ook geschikt voor baby’s.

De kleur van het meubel is de tweede factor om rekening mee te houden. Kies een model waarvan de kleur bij zijn smaak past. Als hij geen voorkeur heeft, houd dan gewoon rekening met de kleur van de slaapkamer van uw kind.

De vorm is ook een belangrijk criterium. Terwijl de gebruikelijke geometrische vormen populair zijn, zijn dierenvormen en objectvormen origineler. Zo kunt u uw jonge kind een poef geven in de vorm van :

  • Panda
  • Beer
  • Giraffe

Kies een meubelstuk met redelijke afmetingen. Voor een kind is een poef van 90cm x 60cm meer dan genoeg.

Tot slot bepalen het materiaal van de bekleding en de samenstelling van het meubelstuk uw keuze voor een kinderpoef. Ga voor een polyester of katoenen zitting. Deze dempen bewegingen en zijn ook slijtvast. Kies voor een stoffen bekleding. Stof is niet alleen hygiënisch, maar voorkomt ook het risico op infecties en allergieën voor uw kind.