Show Filters

De waterfles is ideaal voor picknicks, schoolreisjes of sportactiviteiten. Er is voor ieder wat wils! Eenhoorn waterflessen, Minnie waterflessen en zelfs superhelden waterflessen. Hier zijn de parameters waarmee u rekening moet houden voordat u een keuze maakt.

Wat zijn de criteria voor het kiezen van een waterfles voor kinderen?

Bij het kiezen van een leuke waterfles voor uw kind zijn er verschillende criteria die u in overweging moet nemen. Allereerst is het belangrijk om naar het materiaal van de waterfles te kijken. Roestvrijstalen waterflessen hebben vaak de voorkeur omdat ze licht, duurzaam en herbruikbaar zijn.

Bovendien is roestvrij staal een veilig, niet-giftig materiaal dat geen BPA of andere schadelijke chemicaliën bevat. Vervolgens is het belangrijk om te controleren of de fles een geïsoleerde stop heeft om dranken enkele uren warm of koud te houden.

Dit kan vooral handig zijn voor gezinsuitstapjes of schoolreisjes. De aanwezigheid van een rietje kan voor sommige kinderen ook een belangrijk criterium zijn.

Met flessen met een ingebouwd rietje kunnen kinderen gemakkelijk drinken zonder de fles te hoeven kantelen, wat praktisch kan zijn voor jongere kinderen.

Het is ook belangrijk om te controleren of de fles waterdicht is om lekken of per ongeluk morsen te voorkomen. Flessen met siliconen afdichtingen zijn vaak beter waterdicht dan flessen zonder. Tot slot is het belangrijk om een fles te kiezen die gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Roestvrijstalen flessen zijn vaak gemakkelijk schoon te maken en kunnen in de vaatwasser.

Het is ook belangrijk om een fles te kiezen die licht genoeg is voor uw kind om gemakkelijk mee te nemen. Al met al moet u bij het kiezen van een waterfles voor uw kind rekening houden met criteria zoals het materiaal,

Waterflessen voor kinderen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Hier zijn een paar parameters waar u vooral rekening mee moet houden:

Schadelijke stoffen

Controleer vóór elke aankoop of de waterfles gegarandeerd BPA-vrij is. Zorg ervoor dat u een kalebas voor kinderen kiest die vrij is van giftige stoffen.

De leeftijd van uw kind

Een waterfles kiezen op basis van de leeftijd van uw kind is belangrijk om hun comfort en veiligheid te garanderen. De eisen die gesteld worden aan de inhoud, het materiaal en de bruikbaarheid verschillen namelijk per leeftijd van het kind. Voor een baby kunt u het beste kiezen voor een BPA-vrije plastic fles die licht en gemakkelijk hanteerbaar is.

De ideale inhoud is tussen de 120 en 150 milliliter, voor de kleine hoeveelheden water die uw baby nodig heeft. Het is ook aan te raden om een fles met een aantrekkelijk ontwerp te kiezen om de nieuwsgierigheid van uw baby te prikkelen. Voor een kind in de schoolleeftijd kan een plastic of roestvrijstalen fles een goede optie zijn.

De fles moet praktisch zijn om mee te nemen in de tas van het kind, licht van gewicht en schokbestendig. De ideale inhoud is tussen de 300 en 500 milliliter, om aan de waterbehoefte van het kind tijdens de schooldag te voldoen.

De ontwerpen kunnen naar de smaak van het kind worden gekozen, of het nu een jongen of een meisje is. Voor een tiener ten slotte wordt een roestvrijstalen waterfles aanbevolen vanwege de sterkte en duurzaamheid.

De ideale inhoud is tussen de 500 en 750 milliliter, om aan de grotere waterbehoefte van de tiener te voldoen. Het ontwerp kan worden aangepast aan de smaak van de tiener, of het nu een jongen of een meisje is.

Welke waterfles voor jongens en meisjes?

U vindt veel kleurrijke en versierde waterflessen. De beeltenis van een stripheld of de afbeelding van hun favoriete dier zal uw kind aanmoedigen om hun accessoire te gebruiken.

Qua kleuren houden meisjes van roze. Ze houden ook van bloemen, fruit en sterren. DeMinnie motief kinderfleszal uw dochter geweldig staan.

Jongens houden van donkere kleuren. Blauw spreekt hen aan. Kies de Kinderdrinkfles met supervleugels motief of de cameravormige drinkfles.

Welk materiaal voor een kinderfles?

Elk materiaal heeft zijn goede en zwakke punten.

Roestvrijstalen waterfles

Roestvrij staal is een gezond materiaal. De sterkte garandeert een lang gebruik. Dit materiaal is onverwoestbaar.

Gewoon wassen met water is genoeg om het te onderhouden. Het nadeel van roestvrij staal is het gewicht.

Kies voor eenvoud met demassief gekleurde roestvrijstalen drinkfles.

Kunststof drinkfles

Een kwaliteitsplastic is BPA-vrij. Tritan copolyester is een goed voorbeeld. Het wordt gebruikt bij de productie van flessen. Het voordeel van plastic is dat het licht van gewicht is. Het is onbreekbaar. Het is een toegankelijk materiaal.

Aluminium fles

Dit materiaal is gezond. Aluminium combineert comfort en sterkte. De aluminium waterfles past gemakkelijk in de rugzak van uw kind.

Glazen fles

Glas is een materiaal :

  • Ecologisch;
  • Natuurlijk;
  • Makkelijk schoon te maken;

Het glas dat voor de waterflessen wordt gebruikt, is borosilicaatglas. Deze eigenschap biedt weerstand tegen temperaturen.

Welke soorten stoppen moet u kiezen?

Wij presenteren de stoppen die geschikt zijn voor kinderen.

De stop met een tuit

De stop met een tuitje is geschikt voor een kind van 6 tot 7 jaar. Ze leren uit de hals te drinken. Hij is gemakkelijk schoon te maken, wat een goedehygiënebevordert. In gesloten toestand is deze stop waterdicht.

Dichte stop om lekken te voorkomen

Deze stop is betrouwbaar. De afdichting is 100% effectief. Ongeacht de positie van de bidon lekt de vloeistof niet.

De zogenaamde “sport”-stop

Deze heeft een tuit en een ventiel. De tuit is gemaakt van siliconen. De dop sluit vanzelf.

U moet het ventiel goed sluiten om lekken te beperken.

De rietjesstop

Dit is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Om te drinken moet u het volledig openen. Dit model maakt de overgang van speen naar fles gemakkelijker.