Show Filters

Een van de essentiële kledingstukken in de garderobe van een kind is een korte broek. Het kledingstuk heeft de tand des tijds doorstaan en is een tijdloos kledingstuk geworden. Wilt u een paar kopen maar kunt u niet beslissen? Het is moeilijk kiezen uit de verschillende stijlen, pasvormen en modellen die in onze collectie beschikbaar zijn: bermuda’s, broeken, cargoshorts… Deze gids zal u helpen bij uw aankoop.

Waarom shorts en geen ander kledingstuk

Korte broeken zijn een casual outfit. Omdat ze zo praktisch zijn, zijn ze onmisbaar. Om ze te dragen heeft uw kind uw hulp niet nodig.

Bovendien is het een van de weinige kledingstukken die zich voor alle gelegenheden leent. Om naar de klas te gaan, te wandelen of te sporten is een korte broek het kledingstuk dat u nodig hebt. Het is eengo-to item.

De geventileerde structuur stimuleert de huid om te ademen. Daarom zijn shorts de zomeroutfit bij uitstek.

Het item is verkrijgbaar in verschillende stijlen en modellen. U vindt korte stijlen, lange stijlen, shorts met manchetten, gebreide shorts, fleece shorts. Het item biedt ook eindeloze mogelijkheden voor versieringen. Modellen met riemen, zakken en knopen zijn overal op de markt. Bedrukte shorts zijn on trend, maar effen shorts in marineblauw, wit en zwart zijn nog steeds populair.

De corduroy korte broek

Als u het moeilijk vindt om een korte broek te kiezen, probeer dancorduroy.

De voordelen van het materiaal

Fluweel is synoniem met luxe. Het belichaamt alles wat edel is. Fluwelen shorts zijn daarom een elegant kledingstuk met een zorgvuldige afwerking. Dit kledingstuk is ideaal voor een gezinsuitstapje.

Ten tweede zijn deze shorts opmerkelijk zacht. Uw kind zal het heerlijk vinden hoe ze tegen hun huid aanvoelen.

Dit is een hard wear kledingstuk. Achter het zachte uiterlijk schuilt een grote robuustheid. Fluweel is een stevig materiaal dat de tand des tijds en slijtage doorstaat.

Hoe verzorgt u corduroy shorts

Corduroy shorts hebben het voordeel dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. U hoeft geen beroep te doen op de diensten van een professionele wasser. De kleding kan met de hand in koud water worden gewassen. Om vlekken te behandelen, brengt u gewoon wasmiddel of vloeibare zeep aan en wrijft u.

Corduroy shorts verdragen geen bleekmiddel. Het zal het kledingstuk verkleuren.

Haal het kledingstuk na het wassen door een strijkijzer of handstrijkijzer om het glad te strijken.

De geplooide linnen korte broek

Corduroy shorts zijn winterkleding, terwijl deplissé linnen shortszomerkleding zijn.

De kenmerken van geplooide linnen shorts

De kleding biedt een optimale frisheid. Dit is een van de eigenschappen van linnen. Daarom zijn deze geplooide linnen shorts het kledingstuk bij uitstek voor de zomer. De stof van de shorts absorbeert vocht. Uw huid blijft dus koel.

De outfit is ecologisch. Het is een originele manier om uw kind te leren hoe belangrijk het is om het milieu te respecteren. Het ontwerp vereist geen chemicaliën. De productieprocessen produceren zeer weinig afval.

Tot slot geeft de geplooide look de shorts een glamoureuze stijl.

Hoe onderhoud ik een linnen korte broek met plooi?

Linnen plissé shorts zijn erg kwetsbaar. Ze zijn niet bestand tegen machinaal wassen. Was het item met de hand. Wees voorzichtig met ophangen en strijken.

De gescheurde korte broek: de ideale zomeroutfit

Gescheurde jeansshorts zijn een trendy outfit. Door hun formaat en ontwerp zijn ze een populaire stijl voor de zomer.

De neutraal gekleurde gescheurde jeansshort past bij elke outfit. Het past goed bij een T-shirt of blouse. Voor een old-school streetwear stijl combineert u de shorts met een losse top.

Bovendien bieden ripped denim shorts echt comfort. Ze geven u bewegingsvrijheid.

Het kledingstuk is gemaakt van katoen en is hypoallergeen. Het beschermt uw kind tegen allergieën.

Het betaalbare artikel kost u slechts tussen de €10 en €30.

Hoe kiest u een korte broek voor uw kind?

Verschillende criteria bepalen uw keuze voor een korte broek. Ten eerste moet u rekening houden met de leeftijd van uw kind. Controleer ook de referenties van de kleding voordat u koopt.

Denk vervolgens aan het materiaal. Katoen is nog steeds de beste keuze, maar linnen en fluweel hebben interessante eigenschappen.

Wat betreft de decoratieve elementen, kies het model aan de hand van de voorkeuren van uw kind. Terwijl meisjes de voorkeur geven aan effen outfits, waarderen jongens shorts met strepen of dierenmotieven.