Show Filters

Het idee om alleen in het donker te slapen beangstigt veel kinderen. Om deze angst te overwinnen en een goede nachtrust te garanderen, is het bedlampje de ideale oplossing. Welk nut heeft dit accessoire voor kinderen? Wat zijn de meest interessante modellen? In dit artikel leest u alles over het kinderbedlampje.

Waarom zou een bedlampje een uitstekend kraamcadeau zijn?

Als u vrienden, kennissen of collega’s op kantoor hebt die nieuwe ouders zijn, lijkt het moeilijk om hun geboortecadeau te kiezen. Om het beste cadeau te vinden, kiest u voor een babybedlampje. Er zijn verschillende redenen voor deze keuze.

Ten eerste is de kans op duplicatie klein. Het babybedlampje zal een uniek cadeau zijn. Bovendien is het een betaalbaar apparaat. Zelfs met een krap budget kunt u uw geliefde een plezier doen met een verlichtingscadeau.

Bovendien is het bedlampje een nuttig accessoire voor baby’s vanaf hun eerste dagen. Het zou dus een opluchting zijn voor nieuwe ouders om er een te hebben. Dankzij uw cadeau hoeven ze niet nog een lamp te kopen.

Het accessoire is verkrijgbaar in verschillende modellen. In onze winkel vindt u een LED-lamp met een mooie kap, eenwit of roze LED-bedlampje, eenprojectielamp, eenhanglamp… Het accessoire zorgt voor een zachte, aangename gloed.

De sterrenhemel en het sterrenstelsel projector nachtlampje

Het projectornachtlampje is erg populair. Het is een accessoire dat een unieke ervaring biedt aan zijn gebruikers. Zodra het is ingeschakeld, projecteert het licht van hetsterrenhemel nachtlampjeeen afbeelding van een sterrenhemel in de slaapkamer. Het zal niet lang duren voordat uw kind in slaap valt en een goede nachtrust heeft. Gemakkelijk in slaap vallen en een goede nachtrust zijn slechts enkele van de voordelen van dit accessoire. Uw kind zal zich zeer op zijn gemak voelen.

De meeste kinderbedlampjes zijn uitgerust met speakers. Ze kunnen gebruikt worden om verhaaltjes voor te lezen. In feite hebben ze een rijke catalogus met slaapliedjes en boeiende verhalen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vertellen van een verhaaltje aan uw kind voor het slapengaan. U hoeft alleen maar uw nachtlampje met sterrenhemel aan te zetten om uw jongen of meisje in de armen van Morpheus te sturen.

Bovendien zijn alle functies van het apparaat instelbaar. Of het nu gaat om de intensiteit van het licht, het volume van het geluid of de af te spelen muziek, u kunt ze naar wens aanpassen.

Het licht van de “sky and galaxy projectors” nachtlampjes heeft geen invloed op de visuele vermogens van uw kind. Het is heel zacht en ongevaarlijk. Integendeel, het licht biedt comfort en een gevoel van veiligheid. Met een budget van ongeveer €50 kunt u uw baby een eersteklas nachtlampje met sterrenhemelprojector geven.

Het tactiele nachtlampje

Het is een geweldig idee om een tactiel nachtlampje voor uw kind te kopen. Het tactiele nachtlampje heeft een vereenvoudigde structuur. Het ontwerp is optimaal en de afwerking is zorgvuldig. De kleuren zijn aantrekkelijk, omdat ze zorgvuldig gekozen zijn.

Ten tweede is de aanraaklamp onthutsend praktisch. Hij is gemakkelijk te gebruiken. De geavanceerde functies worden goed geïllustreerd. Uw kind zal het gemakkelijk in gebruik vinden. Raak het apparaat gewoon aan en het licht op. Dus als uw kind midden in de nacht wakker wordt, zal het geen moeite hebben om zijn nachtlampje aan te doen.

Mobiliteit is nog een pluspunt. Het compacte, lichtgewicht accessoire is gemakkelijk mee te nemen.

Het is een accessoire dat u zelf kunt aanpassen. U kunt de naam of bijnaam van uw kind erop zetten.

De fabricage van de bedlampjes respecteert het ecosysteem. Het proces vereist minder natuurlijke hulpbronnen en de lamp produceert een minimum aan afval, in tegenstelling tot conventionele nachtlampjes. Aanraaklampjes voor baby’s zijn ook zuinig en verbruiken zeer weinig energie. Het gebruik ervan heeft geen invloed op uw elektriciteitsverbruik.

Waarom de slaapkamer van uw kind versieren met een bedlampje?

Het bedlampje is een decoratieve accessoire. Het voegt een vleugje elegantie toe aan de slaapkamer van uw kind. Het maakt de kamer levendiger en aantrekkelijker.

Het gedempte licht is een lust voor het oog. Het verwarmt de sfeer en verfraait de kamer. Zet hetwolkvormige nachtlampjebijvoorbeeld op het nachtkastje. U kunt het ook op de grond zetten of op een van de speeltjes van uw kind.

Het nachtlampje past in elke inrichting. Bestudeer echter de kleur van de kamer voordat u uw keuze maakt. Het resultaat zal des te beter zijn. U kunt ook spelen met contrasten en kiezen voor een donker getinte lamp in een kinderkamer met lichte kleuren.

Waarom het juiste bedlampje voor uw kind kiezen

Het kiezen van een bedlampje voor uw kind is een proces dat niet lichtvaardig moet worden opgevat. Visueel comfort en de esthetische uitstraling van de slaapkamer hangen ervan af. Deze criteria zullen u helpen bij uw keuze. Analyseer om te beginnen de stroomvoorziening voor de lamp. Kies voor een nachtlampje dat op batterijen werkt. Systemen die op het lichtnet werken lopen het risico om uit te vallen als de stroom uitvalt.

U kunt ook spelen met de vorm. U vindt lampen in de vorm van :

  • Caneton
  • Peppa varken
  • Ster
  • Heer
  • Strawberry
  • konijn

Wat betreft het materiaal, ga voor siliconen. Het biedt uitstekende verlichting. Wat de kleur van het licht betreft, kunt u afgaan op de smaak van uw meisje of jongen en de inrichting van de kamer. Felle kleuren zijn echter niet aan te raden.