4428-18c264.jpeg
Draaiende sterrenhemel spot
14,90 17,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Draaiende sterrenhemel spot

14,90 17,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u een sterrenstelselsfeer creëren in de slaapkamer van uw kind? Geef ze dan deze mooie sterrenhemelprojectorlamp. Een kleurrijke, roterende lamp die allerlei kleuren op het plafond laat zien. Het is een geweldig cadeau-idee voor uw jongen of meisje.

De lamp bestaat uit een glazen bol met geschilderde sterrenbeelden en een langzaam ronddraaiende doorzichtige plastic bol. De lamp heeft een stille motor en een LED die de sterren op de muren en het plafond projecteert. Ideaal voor elk kind dat van de sterren en de maan houdt.

Een sprookjesachtige wereld

Deze projectorlamp met sterrenhemel zal prachtig staan op het nachtkastje van uw kind. Eenvoudig te gebruiken, druk gewoon op de drie knoppen A, B en C om de lichtverdeling te regelen. De roterende sterrenhemelprojectorlamp is een zeer interessant product. Hij kan een sterrenhemel op het plafond of de muren projecteren, wat ideaal is voor kinderen die graag naar de sterren kijken. De lamp is ook erg handig voor mensen die moeite hebben met slapen, omdat hij hen kan helpen om gemakkelijker in slaap te vallen.
4428-0b40f6.jpeg

Een praktische lamp

De lamp is uitgerust met een rotatiemotor die de geprojecteerde beelden laat draaien, waardoor het lijkt alsof de sterren aan de hemel bewegen. De lamp heeft ook een dimfunctie, zodat u de intensiteit van het licht kunt aanpassen aan uw stemming. Hij is ook licht en compact, zodat u hem gemakkelijk kunt meenemen en opbergen. Het is een innovatief, praktisch product dat in elke kamer een magische, rustgevende sfeer creëert.

Voor een prachtig nachtkastje!

Het bedlampje van uw kind is meer dan alleen een decoratief object, het kan hem helpen in slaap te vallen, hem geruststellen of een rustige sfeer creëren om te lezen of te tekenen. Onze selectie is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.