Show Filters

Elk jaar zorgen regenachtige dagen voor onrust bij ouders. Hoe bescherm je kinderen tegen de regen? De oplossing is eenvoudig: een paraplu. In onze online winkel presenteren wij onze collectie paraplu’s. Ontdek ook onze tips voor het maken van de juiste keuze.

Hoe kiest u een kinderparaplu?

De paraplu speelt zowel een veiligheids- als een gezondheidsrol.

Veiligheid

De veiligheid is een essentieel criterium. Het kind loopt het risico gewond te raken door het accessoire. U moet een paraplu kopen met eenvoudige openings- en sluitsystemen.

Controleer ook de stevigheid van de paraplu. Het kind moet de paraplu kunnen dragen zonder zich bezwaard te voelen.

Neem een stevige paraplu met een stevig frame.

De grootte

De grootte zorgt voor het comfort van het kind. Zorg er dus voor dat de paraplu niet te klein of te groot is. Wij raden aan om de hoes te vergelijken met de arm van het kind.

Esthetiek

De paraplu is een modeaccessoire. Wij laten u de keuze tussen een groot aantal mooie paraplu’s. U zult transparante paraplu’s en paraplu’s met een patroon tegenkomen. U moet rekening houden met de voorkeuren van uw kind.

De 3D paraplu in de vorm van een dier

Kies een accessoiremet dierenmotieven.U kunt kiezen voor de paraplu met eenhoorn-, katten- of vlindermotieven.

Voor een originele stijl kunt u kiezen voor een paraplu in de vorm van een 3D-dier: kat, varken, haai. Deze paraplu’s zijn verkrijgbaar in een heleboel kleuren: blauw, wit, rood en nog veel meer.

De transparante paraplu voor kinderen

De transparante paraplu is een modieus model. Sommige hebben patronen die het ontwerp origineler maken. U kunt kiezen voor een transparante paraplu met een bloemen- of regenboogpatroon.

De transparante paraplu is unisex. Hij is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

De zakparaplu

Met eenzakparaplukan uw kind zonder problemen een wandeling met u maken.

Onze kinderparaplu’s hebben een uniek ontwerp. In onze winkel vindt u:

  • Een miniparaplu met kattenmotief;
  • Een effen miniparaplu voor kinderen;
  • Een opvouwbare paraplu met Totoromotief voor kinderen;
  • Een mini zakparaplu voor kinderen;

Paraplu
Stop hem gewoon in derugzakvan uw kind om hem mee te nemen.

De paraplu met superheldenmotief

Voor superheldenfans bieden wij de transparante paraplu met tekenfilmmotief voor kinderen. Voor meisjes is de paraplu met Disney-motief een goede keuze. Voor jongens die zweren bij Spiderman, geven we een Spiderman-paraplu met knijppatroon.

Hoe leer ik mijn kind over veiligheid met een paraplu?

Als het regent, is het belangrijk om kinderen te beschermen met een paraplu die bij hun grootte past. Het gebruik van een kinderparaplu moet echter niet lichtvaardig worden opgevat. Het is essentieel om bepaalde veiligheidsregels te volgen om ongelukken te voorkomen.

Ten eerste is het belangrijk om een kwaliteitsparaplu te kiezen die sterk en waterdicht is. Plastic modellen zijn vaak het meest geschikt voor kinderen, omdat ze licht en gemakkelijk te hanteren zijn. We raden ook aan om een paraplu met flexibele baleinen te kiezen, om letsel bij een botsing te voorkomen.

Vervolgens is het belangrijk om kinderen te leren hoe ze hun paraplu op de juiste manier moeten gebruiken. Ze moeten het handvat stevig vasthouden en het nooit op andere mensen richten. Het is ook belangrijk om niet te rennen met een open paraplu om het risico op vallen te vermijden. Wat de klas betreft, is het belangrijk om kinderen eraan te herinneren dat een paraplu een modeaccessoire is en elegant gebruikt moet worden. Ze moeten leren om de paraplu goed vast te houden en voorzichtig te sluiten om beschadiging te voorkomen.

Ten slotte is het belangrijk om de paraplu schoon te houden. Na elk gebruik is het aan te raden om de paraplu te schudden om water te verwijderen en hem te laten drogen voordat u hem opbergt. Als de paraplu vuil is, kunt u hem schoonmaken met een vochtige doek en milde zeep. Kortom, een kinderparaplu moet voorzichtig en verstandig gebruikt worden.

Waarom houden kinderen van grappige paraplu’s?

Kinderen houden om verschillende redenen van grappige paraplu’s. Ten eerste is de kwaliteit van deze paraplu’s vaak superieur aan die van klassieke paraplu’s. Ze zijn gemaakt van sterke, duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn grappige paraplu’s vaak versierd met de beeltenis van populaire helden of stripfiguren.

Kinderen voelen zich graag dicht bij hun favoriete helden en een paraplu met hen erop maakt hen nog gelukkiger. Het kan kinderen ook aanmoedigen om naar buiten te gaan, zelfs als het regent, omdat ze zich dan vergezeld voelen door hun favoriete personage.

Grappige paraplu’s zijn ook erg leuk. Ze kunnen versierd worden met kleurrijke patronen, originele vormen of leuke accessoires zoals dierenoren of grappige ogen. Kinderen spelen graag met deze paraplu’s en vermaken zich in de regen door in plassen te springen. Tot slot kunnen grappige paraplu’s kinderen helpen om van de regen te leren houden.

In plaats van regen als een beperking te zien, kunnen kinderen regen gaan zien als een kans om plezier te hebben met hun grappige paraplu. Dit kan kinderen ook helpen om hun creativiteit en verbeelding te ontwikkelen door verhalen en spelletjes in de regen te verzinnen. Kortom, kinderen houden van grappige paraplu’s vanwege hun kwaliteit, originele humor en ongewone ontwerpen.