Mijn Mandje

NEDERLANDSE KLANTENSERVICE 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

4,8/5 MEDEDELINGEN AAN KLANTEN ★★★★★

Restitutiebeleid

TERUGGAVEN


De artikelen die worden geleverd door https://kinder-world.nl zijn nieuw en gegarandeerd vrij van alle gebreken. Ze zijn identiek aan de artikelen die in traditionele winkels worden verkocht en zijn afkomstig van alle genoemde uitgevers en leveranciers.

Ons beleid duurt 14 dagen. Als je aankoop 14 dagen geleden is, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Defecte artikelen:

Klanten moeten nieuwe of ongebruikte artikelen in hun geheel en in hun originele verpakking, onbeschadigd, vergezeld van eventuele accessoires, instructies en documentatie terugsturen (in hun originele cellofaanverpakking en met de bijbehorende factuur). In een dergelijke situatie moet de koper bewijs van het/de defect(en) sturen naar contact@kinder-world.nl (beschrijving en foto’s/video’s bijvoegen).

Om een retourzending te doen, moet u ons ook een kassabon of aankoopbewijs tonen.

Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant, we zullen je informeren over de te volgen stappen wanneer je dossier volgens onze voorwaarden is geaccepteerd. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling zal worden gegeven: (indien van toepassing)

  • Elk artikel dat niet in originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Restituties (indien van toepassing)

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen je ook informeren over onze beslissing om je restitutieverzoek goed te keuren of af te wijzen.
Als je verzoek wordt goedgekeurd, wordt je restitutie verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op je creditcard of oorspronkelijke betaalmethode bijgeschreven.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met de uitgever van je creditcard, aangezien er een vertraging kan optreden voordat je terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak een verwerkingsvertraging voordat een restitutie wordt geboekt.
Als je na het uitvoeren van al deze stappen nog steeds geen restitutie hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@kinder-world.nl

Sale-artikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Sale- en/of promotieartikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen een artikel alleen als het defect of beschadigd is. Als je het artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar contact@kinder-world.nl

Verzending
Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je je geld terugkrijgt, worden de verzendkosten hiervan afgetrokken.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het kost om je omgeruilde product te ontvangen variëren.

Als je een artikel met een waarde van meer dan 75€ verstuurt, kun je overwegen een bezorgdienst te gebruiken waarmee je de zending kunt volgen of een bezorgverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we het artikel dat je retourneert ook ontvangen.

Zendingen onder rembours worden om geen enkele reden geaccepteerd.

Herroepingsrecht

Als het herroepingsrecht wordt uitgeoefend, is Kinder World verplicht om de door de klant betaalde bedragen kosteloos terug te betalen, met uitzondering van de retourkosten. Terugbetaling is verschuldigd binnen maximaal 14 dagen na de datum van ontvangst van het/de geretourneerde pakket(ten). Als deze termijn afloopt op een zaterdag, zondag of feestdag, wordt deze verlengd tot de eerstvolgende werkdag.

Het herroepingsrecht geldt echter niet voor de volgende aankopen:

– Goederen die je hebt geopend en die niet kunnen worden geretourneerd om redenen van hygiëne of gezondheidsbescherming

– Goederen die niet kunnen worden gescheiden van andere artikelen

– Geopende goederen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, die beschadigd zijn of die onderdelen missen om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.

Gratis Bezorging

Voor bestellingen boven €50*

Nederlandse Bezorging

Wij leveren overal in levering overal in Nederland, België

100% Veilig

PayPal / MasterCard / Visa

15% korting op de hele winkel!


Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang je welkomstgeschenk.