Show Filters

Kinderen houden van muziek. Dus geef ze eenCD-spelervoor hun verjaardag. Het gebruik van dit apparaat heeft veel voordelen. CD-spelers zijn er in een breed assortiment. De ideale keuze van de beste audiospeler moet aan de hand van een paar parameters gemaakt worden.

Waarom zou u uw kind een CD-speler geven?

EenCD-audiospeleris bedoeld om naar muziek te luisteren. Ondanks de opkomst van smartphones blijft het in de mode bij kinderen. Door uw kind een speler te geven, geeft u hen een symbool van uw gehechtheid aan hen. Elk kind zou trots zijn op deze gadget.

Een CD-speler beschermt hen tegen het ongemak van schermen van mobiele telefoons. Kies dus voor een speler om deze problemen te overwinnen.

Wat zijn de verschillende soorten CD-spelers voor kinderen?

Er zijn verschillende CD-spelers verkrijgbaar in onze online winkel. Ze zijn ingedeeld in twee groepen:draagbare CD-spelersen klassieke CD-spelers.

Draagbare CD-spelers

De draagbare CD-spelers voor kinderen zijn in opkomst. Dit zijn sets die kinderen altijd mee kunnen nemen. De functies variëren van model tot model.

Draagbare CD-spelers hebben een Bluetooth-functie. Deze functie biedt de mogelijkheid om naar geluiden van andere apparaten zoals mobiele telefoons of computers te luisteren.

Draagbare CD-spelers hebben een aux-aansluiting voor het aansluiten van :

 • Een hoofdtelefoon;
 • Een oortelefoon;
 • Een luidspreker;

Draagbare CD-spelers werken ook met een batterij met een variabele autonomie van merk tot merk.

Klassieke CD-spelers

De klassieke CD-spelers zijn oudere modellen. Ze zijn niet gemakkelijk te verplaatsen vanwege hun gewicht. Deze spelers zijn minder geavanceerd qua functionaliteit.

Bovendien hebben klassieke CD-spelers geen batterijen. Gebruikers moeten ze op een stroombron aansluiten. Deze spelers kunnen zowel CD- als DVD-formaten lezen. Net als andere modellen hebben ze een aansluiting voor een hoofdtelefoon.

De ronde draagbare CD-speler

Zoals alle CD-spelers heeft ook deze een ronde vorm. Dit type apparaat is erg licht (500 g) en heeft een interface van het 3,5 mm-type, waardoor het eenvoudig te gebruiken is.

Het ontwerp van de draagbare CD-speler zal de aandacht van kinderen trekken. U kunt kiezen tussen monochrome en veelkleurige modellen, afhankelijk van de smaak van uw kind.

U kunt er ook lessen op kopiëren. Deze apparaten hebben verschillende functies:

  • Bluetooth ;
  • SD;
  • FM-radio;
  • AUX

De draagbare CD-speler heeft een USB-poort en een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Voor gebruik onderweg heeft dit apparaat een oplaadbare batterij.

Hoe onderhoudt u een CD-speler voor kinderen?

Of het nu een klassieke of draagbare speler is, u moet de CD-speler van uw kind goed onderhouden. De bediening is delicaat. Het eerste waar u voor moet zorgen is de lens. Wees voorzichtig, want dit element is breekbaar, raakt snel verstopt en wordt gemakkelijk beschadigd. Als u er verkeerd mee omgaat, loopt u het risico dat u de CD niet meer kunt afspelen.

Om te beginnen met schoonmaken, kunt u een reinigings-CD gebruiken. Eenmaal in de speler, laat u deze een paar uur draaien.

De volgende stap is het openen van de speler om het stof te verwijderen. Vergeet niet om eerst de batterij te verwijderen of de stekker uit het stopcontact te halen. Gebruik vervolgens een stofzuiger om het stof van het apparaat te verwijderen. U kunt ook perslucht gebruiken om stof te verwijderen. Gebruik tot slot een in alcohol gedrenkt schuurlapje om de lens schoon te maken.

Hoe kiest u een CD-speler voor kinderen?

Er zijn verschillende parameters waarmee u rekening moet houden als u uw kind een CD-speler wilt geven.

Het ontwerp

De eerste parameter die u moet overwegen is het ontwerp. Ga voor originele decoraties.

Kies voor jongens spelers versierd met tekeningen van helden. Voor meisjes zijn modellen versierd met een prinses of kasteel perfect.

Stabiliteit

Kinderen hebben de neiging om hun voorwerpen overal mee naartoe te slepen. Dus als de CD-speler breekbaar is, zult u storingen opmerken. Kies bij aankoop voor een model dat schokbestendig en waterdicht is. Neem de tijd om de gebruiksaanwijzing te lezen.

Mobiliteit en functies

Controleer of het apparaat een handvat heeft. Ook mag het totale gewicht van het apparaat niet meer dan 2 kg zijn. De lezer moet gevoed worden door een oplaadbare batterij. Deze parameters bepalen de mobiliteit van de CD-speler.

De speler moet ten minste een FM-radio hebben en een USB-poort voor het beluisteren van muziek die op een USB-stick is opgeslagen. U kunt ook kiezen voor een model met een ingebouwde microfoon.

Om de passie van uw kind voor muziek levend te houden, aarzel dan niet om hem of haar onze CD-speler te geven – hij is ongelooflijk!