Show Filters

Kindertasjescollectie

Het heuptasje maakt na jaren van afwezigheid een comeback. Het praktische nut en de esthetiek spreken jong en oud aan. Geef uw kinderen dit geliefde accessoire om ze een plezier te doen. Het is belangrijk om het juiste materiaal en ontwerp te kiezen. Hier is ons advies om uw keuze te maken.

De heuptas: een praktisch accessoire

Een heuptasje is een uitstekendcadeau voor een kind. Een heuptasje is niet alleen een modeartikel. U kunt er uw persoonlijke spullen mee opruimen. Uw kind kan er zijn accessoires in opbergen. Tegelijkertijd wordt zijn rug ontlast.

Hoe kiest u een heuptasje voor uw kind

Het kiezen van een heuptasjeis gebaseerd op nut en ontwerp. Het is een atypische tas, een praktisch accessoire voor uitstapjes of schoolreisjes en is superhandig voor kinderen die niet erg opletten, vooral als ze op stap zijn.

Het houdt hun dierbare spullen binnen handbereik terwijl ze hun handen vrij hebben om te spelen of rond te lopen. Bij het kiezen van een heuptasje voor uw kind is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren om hun veiligheid en comfort te garanderen.

Zorg er ten eerste voor dat het tasje de juiste maat heeft voor uw kind. Een te groot of te klein tasje kan oncomfortabel zijn en de bewegingsvrijheid beperken. Controleer vervolgens of de tas goed om de taille van uw kind past. De riemen moeten strak genoeg zitten om te voorkomen dat de tas te veel beweegt, maar niet te strak om de ademhaling of bloedsomloop te belemmeren.

Zorg er ook voor dat de tas genoeg vakken heeft om de spullen van uw kind georganiseerd in op te bergen. Zo is het gemakkelijker om dingen terug te vinden en te voorkomen dat ze in de tas kwijtraken. Kies tot slot voor een heuptasje dat uw kind goed beschermt. Zoek naar modellen met sterke ritsen en veilige zakken voor waardevolle spullen.

U kunt ook tassen met reflecterende strips kiezen om de zichtbaarheid van uw kind in het donker te verbeteren. Al met al moet het kiezen van een heuptasje voor uw kindgebaseerd zijn op nut, praktisch nut, veiligheiden bescherming van waardevolle spullen. Met deze criteria in gedachten zult u zeker de perfecte heuptas voor uw kind vinden.

Het nut van de heuptas

Het voordeel van een heuptasje is het praktische nut ervan. Hij is licht en u kunt er persoonlijke spullen in opbergen terwijl u een minimalistische stijl behoudt.

Er zijn heuptassen met één, twee of meer zakken. Uw kind kan zijn bril, horloge, wat speelgoed… erin stoppen.

Het ontwerp van het tasje

De heuptas heeft het voordeel dat hij geschikt is voor alle kledingstijlen.

Streetwear heuptassen worden gekenmerkt door hun complexe structuur. Er is ook werkkleding, die opvalt door de vele zakken. Een ander populair model is het leren model. De leren heuptas is simplistisch, maar toch mooi. Er bestaan ook andere modellen,met extravagantere ontwerpen.

De heuptas met dierenmotief

Trakteer uw kind op een tasje versierd met :

  • hertenmotief;
  • pluchen eenhoorn met gesloten ogen;
  • kleurige vlakte met Mickey.

Er is ook de panda pluche fanny pack voor uw dochter.

De heuptas in superheldenmotief

In onze collectie vindt u onder andere:

  • de ironman heuptas;
  • de spiderman heuptas voor kinderen;
  • de Captain America heuptas voor kinderen.

Houd rekening met de favoriete superheld van uw kind en geef hem of haar een heuptasje cadeau.

De effen heuptas

Om het verschil te maken, is een kleurrijk heuptasje een perfecte keuze. Met dit model kan uw kind niet alleen opvallen, maar ook een trendy stijl hebben. U kunt kiezen voor een model met één kleur of met meerdere kleuren.

U vindt de glanzende PVC schoudertas in onze online winkel.

Hoe kan ik de heuptas van mijn kind goed onderhouden?

Het heuptasje is een zeer praktisch accessoire voor kinderen, omdat ze er gemakkelijk hun spullen mee kunnen dragen als ze op stap zijn.

Maar om ervoor te zorgen dat het heuptasje van uw kind in goede staat blijft en lang meegaat, is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Allereerst raden wij aan om zuivere producten te gebruiken om de heuptas van uw kind schoon te maken. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die de stof of de kleur van het tasje kunnen beschadigen. Gebruik in plaats daarvan natuurlijke producten zoals witte azijn of zuiveringszout verdund in warm water.

Zorg er vervolgens voor dat u de tas regelmatig schoonmaakt met een geschikt reinigingsmiddel van goede kwaliteit. Het is aan te raden om de heuptas van uw kind minstens één keer per week schoon te maken om te voorkomen dat vuil en bacteriën zich ophopen. Gebruik een zachte borstel om de stof voorzichtig te schrobben en zichtbare vlekken te verwijderen.

Het is ook belangrijk om uw heuptasje voortdurend te onderhouden. Controleer de ritsen en naden vaak om er zeker van te zijn dat ze niet beschadigd zijn. Als u schade opmerkt, repareer deze dan onmiddellijk om erger te voorkomen. Houd uw heuptasje tot slot altijd schoon.

Leg hem niet op de grond of op vuile oppervlakken om te voorkomen dat hij vuil wordt. Bewaar het op een droge, schone plek als uw kind het niet gebruikt.