Show Filters

Kinderportofoonverzameling

Een portofoon is een radiozendontvanger die in de jaren 1930 werd uitgevonden. Dit voorwerp werd in het leger gebruikt voordat het zijn intrede deed in de wereld van de kinderverzorging. Walkietalkies zijn nuttig en vermakelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.

Een portofoon aan uw kind geven

Een portofoon is een draagbaar instrument voor communicatie over lange afstanden. Het speelgoed laat de fantasie van kinderen de vrije loop.

De portofoon wordt gebruikt:

  • met familie
  • met vrienden
  • buiten
  • in een tent

Het helpt kinderen om hun mond open te doen en de geest van het luisteren te cultiveren.

De mini-portofoon met camera

De mini portofoon met camera heeftde vorm van een mobiele telefoon.Het heeft een 2,0 inch IPS-scherm. Onderaan dit scherm zitten 6 knoppen voor de bediening.

De mini-portofoon heeft een dubbele 8-megapixel camera aan de voor- en achterkant. Het heeft een 600 mAh batterij die kan worden opgeladen via een USB-kabel. Het apparaat heeft een batterijduur van twee tot drie uur en beschikt over 32 GB geheugen.

De portofoon met camouflagepatroon

De Camouflagepatroon Walkie Talkie heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting en oproepwaarschuwing.Het apparaatwordt gevoed door een oplaadbare microbatterij. Dankzij de interface is het gemakkelijk te gebruiken.

De portofoon reduceert lawaai en heeft een bereik van 3 tot 5 kilometer in een open gebied. In stedelijk gebied is het bereik beperkt tot 1,5 kilometer. In de camouflage portofoon is een zaklamp geïntegreerd.

De portofoon in de vorm van een varken

Devarkenvormige portofoonheeft twee batterijen nodig om te werken. Hij is gemakkelijk te bedienen. Hij heeft een ingebouwde radio en een bereik van ongeveer 1,5 km. Dit speelgoed maakt geluid van goede kwaliteit en is ontworpen voor zowel meisjes als jongens vanaf 3 jaar.

De rode en blauwe walkietalkie

De rode en blauwe walkie-talkie heeft een uitschuifbare antenne. Het artikel is gemaakt van ABS-kunststof en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

De rode en blauwe portofoons hebben ook een klein scherm.

De 7-in-1 portofoon in de vorm van een horloge

De horloge-vormige 7-in-1 portofoon is gemaakt van niet-vervuilend plastic. De uitschuifbare antenne verbetert het signaal en het LCD-scherm is multifunctioneel. Het heeft een vergrootglas en een zaklamp.

In onze online winkel vindt u ook ander leuk speelgoed, zoals: puzzels, rolschaatsen en kindermicroscopen.

Waarom uw kind een walkietalkie geven een geweldig idee is

Uw kind een walkietalkie geven is om verschillende redenen een geweldig idee. Ten eerste kan uw kind hiermee buiten met zijn vriendjes spelen en toch in contact met hen blijven. Walkietalkies zijn perfect voor buitenspelletjeszoals schatzoeken, verstoppertje of zelfs fietsraces.

Door uw kind een walkietalkie te geven, geeft u hem of haar ook de kans om leuke momenten met hun vriendjes te delen. Kinderen vinden het heerlijk om met elkaar te communiceren, en met portofoons kunnen ze dat op een leuke en interactieve manier doen. Ze kunnen verhalen vertellen, advies geven of elkaar aanmoedigen als ze samen spelen.

Walkietalkies zijn ook een uitstekende manier om uw kind aan te moedigen om actief te sporten. Door met hun vriendjes te spelen, zullen ze meer geneigd zijn om te rennen, springen en bewegen. Dit draagt bij aan hun lichamelijke en geestelijke ontwikkeling, terwijl ze er ook plezier aan beleven. Tot slot is het geven van een walkietalkie een uitstekende manier om uw kind plezier te geven.

Kinderen vinden het geweldig om nieuw speelgoed te ontdekken, en portofoons zijn erg populair vanwege hun speelse, interactieve kant. Uw kind zal het geweldig vinden om met vrienden op afstand te kunnen communiceren en spannende avonturen te beleven dankzij dit praktische en leuke hulpmiddel. Al met al is het geven van een portofoon aan uw kind een uitstekend idee om buitenspelen te ondersteunen, sportactiviteiten aan te moedigen en leuke momenten te delen met vrienden en kennissen.

Wat is het aanbod van walkietalkies voor kinderen?

Walkietalkies voor kinderen zijn draadloze communicatieapparaten waarmee kinderen over een beperkte afstand met elkaar kunnen communiceren. Ze worden vaak gebruikt voor rollenspellen, buitenavonturen en groepsactiviteiten.

Het bereik van walkietalkies voor kinderen hangt af van een aantal factoren, waaronder het vermogen van de zender, de kwaliteit van de antenne en obstakels in de omgeving zoals gebouwen, bomen en heuvels. Over het algemeen is het maximale bereik van walkietalkies voor kinderen ongeveer 3 tot 5 kilometer op vlak, open terrein.

Het is echter belangrijk op te merken dat het werkelijke bereik aanzienlijk kan variëren, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en elektromagnetische interferentie. Het is daarom aan te raden om portofoons te testen voordat u ze gebruikt om er zeker van te zijn dat ze goed werken in uw specifieke omgeving. Het is ook belangrijk om te onthouden dat portofoons voor kinderen geen veiligheids- of controleapparaten zijn. Ze mogen niet worden gebruikt om kinderen op afstand in de gaten te houden of om ze in geval van nood te lokaliseren.

Ouders moeten altijd toezicht houden op hun kinderen wanneer ze portofoons gebruiken en hen leren om deze apparaten op verantwoorde wijze te gebruiken. Kortom, walkietalkies voor kinderen kunnen een uitstekende mogelijkheid bieden voor kinderen om met elkaar te communiceren en samen plezier te hebben. Het is echter belangrijk om de grenzen van het bereik van portofoons te begrijpen en ze verantwoordelijk te gebruiken om de veiligheid van kinderen te garanderen.