5413-34eaf5.jpeg
Uil portofoon voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Uil portofoon voor kinderen

44,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze walkietalkie in de vorm van een uil is een leuk cadeau voor uw jongen of meisje. Een schattig speeltje met een intercom waarmee uw kind graag zal spelen met zijn broertjes en zusjes of vriendjes. Hij wordt geleverd in twee delen om het u gemakkelijk te maken. Uw kind zal er thuis graag mee spelen.

Kinderen houden van uilen, daarom hebben we deze walkietalkie in de vorm van een uil gemaakt! Kinderen zullen met elkaar kunnen communiceren dankzij dit speelgoed, dat ze overal mee naartoe kunnen nemen. Deze portofoon is gemakkelijk te gebruiken en erg leuk, dus perfect voor kinderen!

Gemakkelijk te hanteren

Dankzij het kleine formaat past deze portofoon gemakkelijk in de kleine handjes van uw kind. Bovendien is hij heel gemakkelijk te gebruiken. Druk gewoon op de “Talk”-knop om ermee te communiceren. De uil portofoon is leuk, interactief speelgoed waarmee kinderen met elkaar kunnen communiceren. Kinderen kunnen dankzij dit speelgoed plezier beleven aan praten, zingen of geluiden maken met hun vriendjes. Kinderen kunnen het overal mee naartoe nemen en zullen er graag mee spelen.
5413-d17cf5.jpeg
5413-34eaf5.jpeg

Leuk speelgoed

Met zijn originele, kleurrijke ontwerp zal deze walkietalkie in de vorm van een uil zeker in de smaak vallen bij kleine avonturiers in de dop. Hij heeft een bereik van 3 km in het open veld, zodat u zelfs op afstand duidelijk kunt communiceren. Hij heeft ook 8 verschillende kanalen om storing van andere elektronische apparaten te voorkomen. Dankzij de geïntegreerde riemclip kunt u hem gemakkelijk aan een riem of rugzakriem bevestigen. Naast zijn functionaliteit is de uilenportofoon ook leuk speelgoed voor kinderen. De originele vorm en felle kleuren stimuleren de verbeelding van kinderen en moedigen hen aan om samen te spelen.

Kunt u me horen?

Speel verstoppertje, doe alsof u een geheim agent bent of praat gewoon met uw broers en zussen in uw eigen kamer - de mogelijkheden zijn eindeloos met deze walkietalkies voor kinderen! Ontdek ze nu.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.