DIY 150x microscoop voor paars en blauw DIY op een witte achtergrond
DIY 150x microscoop
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

DIY 150x microscoop

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Heeft uw kind een passie voor biologie of natuurkunde? Help ze hun wetenschappelijke geest te ontwikkelen door ze deze kleine DIY 150X microscoop te geven. Dankzij de hoge definitie kan uw kind verschillende fysische en biologische monsters duidelijk observeren. Deze kindermicroscoop is gemakkelijk in elkaar te zetten en te hanteren.

Deze microscoop is ideaal voor doe-het-zelvers en kinderen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en in elkaar te zetten, waardoor hij perfect is voor beginners. Bovendien is hij zeer draagbaar en licht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Deze microscoop is perfect voor elk kind dat van wetenschap houdt, zodat ze over hun toekomst kunnen leren.

Een robuuste en duurzame microscoop

Investeer op lange termijn in deze 150X kindermicroscoop. Hij is gemaakt van milieuvriendelijk ABS-materiaal en is zowel robuust als duurzaam. Deze microscoop zal uw kind helpen zijn of haar wetenschappelijke geest te ontwikkelen. Deze microscoop is ideaal voor kinderen en doe-het-zelvers. Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u voorwerpen in detail observeren. De microscoop is uitgerust met een lens voor heldere, scherpe beelden. De microscoop is ook uitgerust met een LED-lamp om het geobserveerde object te verlichten.
2160-39f183.jpeg

Onderzoeken en leren

De doe-het-zelf-microscoop 150x is een praktisch, eenvoudig te gebruiken wetenschappelijk hulpmiddel waarmee liefhebbers van wetenschap en doe-het-zelven de microscopische wereld kunnen ontdekken. Hij wordt geleverd als bouwpakket, wat betekent dat u hem zelf in elkaar kunt zetten, wat een extra dimensie toevoegt aan uw leerervaring. Het heeft een 150x vergrotingslens, wat betekent dat het objecten tot 150 keer hun werkelijke grootte kan vergroten. Hierdoor kunt u ongelooflijk fijne details zien op de monsters die u onderzoekt, wat vooral handig is als u geïnteresseerd bent in biologie, scheikunde of natuurkunde.

Observeer met een vergrootglas

Prikkel de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van uw kind en laat ze de wereld om hen heen verkennen met een junior microscoop. Ze kunnen doen wat volwassenen doen, en in detail observeren hoe een haarlok, een blad of een zandkorrel in elkaar zit!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.