80x hand-held biologische microscoop voor school groen op witte achtergrond
80x biologische handmicroscoop voor scholen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

80x biologische handmicroscoop voor scholen

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van wetenschap? Hier is schattig speelgoed waar ze zeker dol op zullen zijn: een 80X handbediende biologische microscoop voor op school. Met dit educatieve speelgoed kunnen ze de prachtige microwereld van een korte afstand observeren. Deze kindermicroscoop zal uw jongen of meisje helpen om hun wetenschappelijke geest te ontwikkelen.

De 80x handbediende biologische microscoop is een uitstekend hulpmiddel voor leerlingen in de wetenschapsles. Hij is gemakkelijk te gebruiken en maakt goede observatie van monsters mogelijk. Leerlingen kunnen cellen, weefsels en levende organismen in detail bestuderen. Deze microscoop is zeer praktisch voor het observeren van monsters in het laboratorium of in de klas.

Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk

Deze 80X microscoop is ontworpen voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de microwereld om hen heen. Hij is klein, licht en gemakkelijk mee te nemen. Uw kind zal de verschillende vormen van celbiologie beter begrijpen met deze kindermicroscoop. De 80x handbediende biologische microscoop is een uitstekend hulpmiddel om cellen en weefsels te bestuderen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en maakt nauwkeurige observatie van monsters mogelijk. Bovendien is hij licht en draagbaar, waardoor hij ideaal is voor scholen en laboratoria. Mis deze geweldige microscoop niet!
2151-b6dfe9.jpeg

Een hulpmiddel voor jonge leerlingen

De 80x biologische handmicroscoop voor scholen is een wetenschappelijk hulpmiddel van hoge kwaliteit, ontworpen voor beginnende ontdekkingsreizigers. Het is een geweldige manier om te leren en te ontdekken wat er om ons heen is. Hij biedt een hoge optische precisie en gebruiksgemak voor het observeren van biologische monsters zoals cellen, weefsels, bacteriën en microscopische organismen. Het ergonomische ontwerp van de microscoop maakt hem gemakkelijk te gebruiken en comfortabel om vast te houden gedurende lange observatieperioden. Hij is eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor hij een praktische keuze is voor regelmatig gebruik in onderwijsomgevingen.

Observeer met een vergrootglas

Prikkel de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van uw kind en laat ze de wereld om hen heen verkennen met een junior microscoop. Ze kunnen doen wat volwassenen doen, en in detail observeren hoe een haarlok, een blad of een zandkorrel in elkaar zit!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.