Elektrische gitaar, muzikaal spel voor kinderen, gekleurd op een witte achtergrond
Elektrische gitaar muzikaal spel voor kinderen
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Elektrische gitaar muzikaal spel voor kinderen

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar muzikaal speelgoed om uw kind te vermaken als u het druk heeft? Deze elektrische gitaar zal perfect zijn! Het kleurrijke ontwerp en het cartoonmotief zullen de aandacht van uw kleintje trekken. De aangename muziek die deze kindergitaar produceert, zal ook helpen om hen te vermaken.

De elektrische gitaar is een elektrisch muziekinstrument dat ontworpen is om een krachtiger geluid te produceren dan de akoestische gitaar. Het is uitgerust met een microfoon en versterker, zodat het zeer harde geluiden kan produceren.

De elektrische gitaar is erg populair bij rock- en bluesmuzikanten, omdat ze hiermee zeer krachtige geluiden kunnen produceren.

Gemakkelijk te spelen

Uw kind heeft geen handleiding of privélessen nodig om de minigitaar te bespelen. Het enige wat ze hoeven te doen is op de verschillende gekleurde knoppen drukken om geluid te maken en plezier te hebben. Het elektrische gitaar muziekspel voor kinderen is een elektrisch muziekinstrument voor kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Het is gemakkelijk te bespelen en te vervoeren. Ideaal voor kinderen die gitaar willen leren spelen. Ideaal voor elk kind!
3312-87a64e.jpeg

Uw talenten uiten

Deze gitaar heeft een kleurrijk, speels ontwerp dat kinderen zeker zal aanspreken. Hij is ook uitgerust met leuke muzikale functies, zoals geluidseffecten, vooraf opgenomen melodieën en verschillende ritmes. Naast de muzikale functionaliteit is dit elektrische gitaarmuziekspel voor kinderen ook een uitstekend hulpmiddel om de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek van kinderen te ontwikkelen. Door gitaar te spelen leren kinderen hun bewegingen te coördineren en werken ze aan hun behendigheid.

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.