940-abaf22.jpeg
Kleurrijke 3D houten puzzel
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kleurrijke 3D houten puzzel

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit houten puzzelspel is ontworpen voor kleuters. Het is het ideale spel om hen bezig te houden en hen te helpen hun observatie- en concentratievermogen te ontwikkelen. Het kleurrijke uiterlijk van dit puzzelspel zal uw kind zeker aanspreken. Ze zullen graag tijd doorbrengen met het in elkaar zetten van alle stukjes.

De kleurrijke 3D houten puzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en met de hand beschilderd in felle kleuren. 3D houten puzzels zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden en helpen de fijne motoriek, concentratie en creativiteit te ontwikkelen.

Educatief en intellectueel speelgoed voor kinderen

Wilt u het observatie- en concentratievermogen van uw kind stimuleren? Geef ze dit houten puzzelspel. Ze zullen het geweldig vinden om te proberen alles in elkaar te zetten. De verschillende vormen en kleuren van de elementen waaruit deze puzzel bestaat, helpen de oog-handcoördinatie te verbeteren. De kleurrijke 3D houten puzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en met de hand beschilderd in felle kleuren. Houten puzzels zijn een geweldige manier om de oog-handcoördinatie, concentratie en fijne motoriek van kinderen te verbeteren. Deze kleurrijke 3D houten puzzel is een perfect cadeau voor kinderen van alle leeftijden.
940-325d2f.jpeg
940-abaf22.jpeg

Eenvoudige, stimulerende constructie

De kleurrijke 3D houten puzzel is een leuk, leerzaam spel dat kinderen helpt hun creativiteit, fijne motoriek en geduld te ontwikkelen. Het spel bestaat uit verschillende kleurrijke houten stukjes die perfect in elkaar passen om een driedimensionale structuur te vormen. De heldere, levendige kleuren van de stukjes voegen een vleugje plezier en kleur toe aan de kamer zodra de puzzel klaar is. Het bouwen van de puzzel is eenvoudig, maar stimulerend. Kinderen moeten elk stukje met zorg en precisie in elkaar zetten om de uiteindelijke vorm te maken. Dit proces stimuleert kinderen om hun verbeelding en denkvermogen te gebruiken om problemen op te lossen en het einddoel te bereiken.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.