Kleurrijke 3D puzzel voor kinderen met een blauwe achtergrond en een cactus
Kleurrijke 3D puzzel voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Kleurrijke 3D puzzel voor kinderen

44,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar educatief speelgoed voor uw kind? Kijk dan eens naar deze legpuzzel voor peuters. De kleurrijke puzzel helpt uw jongen of meisje bij het ontwikkelen van kennis over maten en kleuren. Geef ze dit spel om hun observatie- en concentratievermogen te stimuleren. Dit kleurrijke puzzelspel is geschikt voor kleuters.

De kleurrijke 3D-puzzel voor kinderen is leuk en leerzaam speelgoed. Hij bestaat uit 6 gekleurde plastic kubussen die op elkaar gestapeld kunnen worden om verschillende geometrische vormen te maken. Kinderen kunnen spelenderwijs vormen en kleuren leren herkennen. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.

Een educatief fantasiespel voor kinderen

Dit kleurrijke puzzelspel zal de educatieve verbeelding van uw kind helpen ontwikkelen. Het zal hen helpen hun concentratievermogen en geduld te ontwikkelen. Het is het ideale spel om uw kind van jongs af aan te leren om problemen strategisch op te lossen. De kleurrijke 3D-puzzel voor kinderen is leuk en leerzaam speelgoed. Hij bestaat uit 6 gekleurde kubussen die op elkaar gestapeld kunnen worden om verschillende vormen te maken. Kinderen kunnen kleuren leren onderscheiden en hun fijne motoriek ontwikkelen door de kubussen te manipuleren. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.
951-3a3d88.jpeg
951-8634ff.jpeg

Een kleurrijke puzzel

Deze kleurrijke 3D puzzel is een leuk en leerzaam spel dat kinderen helpt hun creativiteit, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. De puzzel heeft heldere, aantrekkelijke kleuren die het nog leuker maken om in elkaar te zetten. Het in elkaar zetten van de kleurrijke 3D puzzel voor kinderen is eenvoudig en vereist geen gereedschap of lijm. De stukjes zijn genummerd om kinderen te helpen de volgorde van het in elkaar zetten te volgen, en de gedetailleerde instructies die bij elk model worden geleverd zorgen ervoor dat zelfs de allerkleinsten de puzzel met gemak in elkaar kunnen zetten. Eenmaal in elkaar gezet kan de kleurrijke 3D puzzel voor kinderen gebruikt worden als speelgoed of als decoratie in de slaapkamer van uw kind.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.