37-toets elektrische piano voor kinderen in zwart met witte achtergrond
37-toets elektrische piano voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

37-toets elektrische piano voor kinderen

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als u uw kind muziek leert spelen, wordt het zich meer bewust van geluid en wordt het rustiger. Met deze elektrische piano met 37 toetsen kunt u uw jongen of meisje kennis laten maken met de kunst van muziek. Naast het realistische ontwerp produceert deze kinderpiano ook een prachtig geluid dat geweldig is om naar te luisteren.

De 37-toets elektrische piano voor kinderen is een compact, draagbaar elektronisch muziekinstrument. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het ideaal is voor kinderen. De piano heeft een toetsenbord met 37 toetsen, een LCD-scherm, een hoofdtelefoonaansluiting en een AUX-ingang. De piano werkt op 4 AA-batterijen (niet meegeleverd).

Een piano voor toekomstige muzikanten

Als uw kind muzikant wil worden, zal deze elektrische piano hem helpen om zijn droom waar te maken. Hij is licht, compact en heeft slechts 37 toetsen, zodat hij in de kleine handjes van uw kind past. De 37-toetsen elektrische piano voor kinderen is een compact, draagbaar elektronisch muziekinstrument. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het ideaal is voor kinderen. De pianotoetsen hebben achtergrondverlichting, zodat kinderen kunnen zien welke noten ze spelen.
1271-88a427.jpeg
1271-0bc1e0.jpeg

Een draagbare piano

Met zijn compacte formaat en elegante ontwerp is de 37-toetsen elektrische piano gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor hij ideaal is voor gebruik thuis of onderweg. Deze elektrische piano heeft 37 kleine toetsen, speciaal ontworpen voor de kleine handen van kinderen. De toetsen zijn gevoelig voor aanraking, waardoor jonge pianisten met grote precisie en expressiviteit kunnen spelen. Deze elektrische piano is gemakkelijk te gebruiken en aan te passen dankzij het ingebouwde LCD-display. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende geluiden en ritmes, en het volume en de afspeelsnelheid aanpassen aan hun voorkeuren. Het is een uitstekende keuze voor jonge beginners die hun talent en passie voor muziek willen ontwikkelen.

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.