1279-aa008d.jpeg
37-toets draagbare elektrische piano
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

37-toets draagbare elektrische piano

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Muziek leren spelen kan al op jonge leeftijd beginnen. Wilt u uw kind kennis laten maken met muziek? Koop dan deze 37-toetsen elektrische piano. Een zachte, comfortabele kinderpiano die ideaal is om te leren spelen. Net als een professioneel instrument heeft het ook een conversietoets om de twee modi in te stellen.

De draagbare elektrische piano met 37 toetsen is een compact, lichtgewicht elektronisch muziekinstrument. Het is gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren muzikanten. De piano heeft een 37-toetsen aanraakgevoelig toetsenbord, een display met achtergrondverlichting, een hoofdtelefoonaansluiting, audio-uitgang en voeding via netadapter of batterijen.

Een draagbare piano

Uw jongen of meisje zal het heerlijk vinden om thuis op deze elektrische kinderpiano te spelen. Maar omdat hij licht en draagbaar is, kunnen ze hem ook meenemen naar vrienden of op vakantie, zodat ze kunnen spelen wanneer ze maar willen. De draagbare elektrische piano met 37 toetsen is een compact, lichtgewicht elektronisch muziekinstrument. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het ideaal is voor muzikanten die veel onderweg zijn. De piano heeft een standaard 37-toetsen toetsenbord, ingebouwde luidspreker en 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.
1279-f80f6e.jpeg
1279-e2d0e5.jpeg

Een realistisch instrument

Deze elektrische piano heeft 37 aanraakgevoelige toetsen voor een authentieke, realistische speelervaring. De toetsen zijn ontworpen om het gevoel van een echte akoestische piano na te bootsen, met een dynamische respons waarmee u nuance en muzikale expressie kunt controleren. Bovendien beschikt het klavier over een instelbare gevoeligheidsfunctie, zodat het aan de individuele voorkeuren van elke speler kan worden aangepast. De piano beschikt ook over een grote verscheidenheid aan geluiden en functies, zodat u een breed scala aan muziekstijlen kunt creëren. Deze omvatten akoestische piano-, klavecimbel-, orgel-, snaar- en synthesizergeluiden, evenals galm- en choruseffecten.

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.