1587-28d6f5.jpeg
6-delige magnetische puzzel
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

6-delige magnetische puzzel

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het is nooit te vroeg om te leren rekenen! Met deze 6-delige magnetische puzzel om in elkaar te zetten, laat u uw kind al op jonge leeftijd kennismaken met wiskunde. Dit educatieve speelgoed is ideaal voor kleuters en leert hen de basisbeginselen van wiskunde. Deze kinderpuzzel is ook leuk om in elkaar te zetten.

De 6-delige magnetische puzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Het helpt bij het ontwikkelen van hand- en oogcoördinatie, logica en creativiteit. De stukjes zijn gemaakt van zacht, lichtgewicht plastic, waardoor het in elkaar zetten gemakkelijk en leuk is. De puzzel wordt geleverd met een geïllustreerd instructieboekje.

Leuk speelgoed

Deze wiskundepuzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij is kleurrijk en zal uw kleine jongen of meisje versteld doen staan. Hij of zij zal er graag mee spelen en over getallen leren. De 6-delige magnetische puzzel is een leuk en leerzaam constructiespel voor kinderen. De stukjes zijn gemaakt van hard plastic en de sterke magneten houden de stukjes bij elkaar. Kinderen kunnen verschillende vormen en figuren bouwen met de stukjes. De puzzel is een uitstekend hulpmiddel om de creativiteit en verbeelding van kinderen te ontwikkelen.
1587-a2b7cb.jpeg
1587-767222.jpeg

Gemakkelijk te hanteren

De 6-delige magnetische puzzel is gemakkelijk te gebruiken omdat de stukjes gemagnetiseerd zijn, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten zijn. Kinderen kunnen veel plezier beleven aan het maken van verschillende combinaties van afbeeldingen met de zes puzzelstukjes. Ze kunnen ook leren om problemen op te lossen door uit te zoeken hoe ze de stukjes in elkaar moeten zetten om het complete plaatje te vormen. De stukjes zijn in heldere, aantrekkelijke kleuren geschilderd, waardoor de verbeelding en creativiteit van kinderen gestimuleerd wordt. Dit spel helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun vermogen om vormen en kleuren te herkennen. Het is dus een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen leuk en leerzaam speelgoed willen geven.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.