1286-eb3a1e.jpeg
Multifunctionele elektronische gitaar voor kinderen
49,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Multifunctionele elektronische gitaar voor kinderen

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Uw kind kennis laten maken met muziek is een geweldige manier om hun geluid en cognitieve vermogens te ontwikkelen. Met deze multifunctionele elektronische gitaar kan uw kind muziek leren zoals het hoort. Deze kindergitaar heeft niet alleen een stijlvol, realistisch ontwerp, maar produceert ook geluid van hoge kwaliteit.

De multifunctionele elektronische gitaar voor kinderen is een veelzijdig en leuk elektronisch muziekinstrument. Het kan gebruikt worden als elektrische gitaar, basgitaar, piano en orgel. Het heeft een ingebouwde microfoon, luidspreker, volumeregeling en een keuze uit 4 speelstanden.

Kinderen kunnen muziek leren spelen door de meegeleverde instructies te volgen of door hun eigen melodieën te maken. Dit instrument is ideaal voor kinderen die van muziek houden en een elektronisch instrument willen leren bespelen.

Een viersnarige gitaar

Deze gitaar is ontworpen voor kinderen. Om het voor hen gemakkelijk te maken om te spelen, heeft hij slechts vier snaren. Hij heeft ook een compact, lichtgewicht ontwerp dat perfect is voor zowel jongens als meisjes. Deze multifunctionele elektronische kindergitaar is het ideale gereedschap voor kleine muzikanten. Hij wordt geleverd met een groot aantal functies en geluidseffecten, waardoor kinderen zich volledig kunnen uitdrukken en hun creativiteit kunnen ontwikkelen. De gitaar is ook heel gemakkelijk te gebruiken, waardoor hij perfect is voor beginners. Bovendien is hij extreem robuust en duurzaam, zodat kinderen er jarenlang zorgeloos op kunnen spelen.
1286-b50c2c.jpeg

Uw creativiteit uiten

De multifunctionele elektronische gitaar voor kinderen is een leuk en leerzaam muziekinstrument waarmee kinderen de wereld van de muziek op een leuke en interactieve manier kunnen ontdekken. Deze gitaar is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar, met afmetingen die zijn aangepast aan hun grootte en optimale ergonomie voor eenvoudig gebruik. Deze elektronische gitaar biedt een heleboel functies om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren. Hij heeft een ingebouwd toetsenbord met verschillende geluiden, plus een opnamefunctie zodat kinderen hun eigen muzikale composities kunnen maken. Het stimuleert ook artistieke expressie en zelfvertrouwen, zodat kinderen zich vrij kunnen uiten door middel van muziek.

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.