1238-92f8d2.jpeg
Rock-stijl 4-snarige elektrische gitaar
29,90 39,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Rock-stijl 4-snarige elektrische gitaar

29,90 39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Droomt uw kind ervan om een rockster te worden? U kunt helpen om dat waar te maken door ze deze prachtige viersnarige elektrische gitaar te geven. Ze zullen de rockstijl en de lichtjes die knipperen als er op gespeeld wordt, niet kunnen weerstaan. Uw kind zal graag op deze realistische kindergitaar spelen.

De 4-snarige elektrische gitaar in rockstijl is een 4-snarig elektrisch muziekinstrument. Het is in massa geproduceerd en ontworpen voor beginnende tot gemiddelde gitaristen. Hij is uitgerust met een pick-up met dubbele spoel, volumeregeling en een keuzeschakelaar met 3 standen.

Een gitaar die leuk is om op te spelen

Deze elektrische kindergitaar belooft een aangenaam, magisch gevoel. Met zijn kleine formaat en lichte gewicht zal uw jongen of meisje er geen moeite mee hebben om hem in zijn of haar handen te houden. De vier nylon snaren zijn gemakkelijk te hanteren en uiterst duurzaam. De 4-snarige rock-style elektrische gitaar is een veelzijdig elektrisch muziekinstrument. Hij kan gebruikt worden voor een breed scala aan muziekgenres, van klassieke rock tot moderne metal. Deze gitaar is ontworpen voor gitaristen die op zoek zijn naar een krachtig geluid en uitzonderlijke prestaties. Hij heeft een pickup met dubbele spoel voor een rijk, gebalanceerd geluid. Alle vier de snaren zijn gemaakt van roestvrij staal voor een uitstekende duurzaamheid.
1238-1d3908.jpeg

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.