1186-318bf4.jpeg
Mini 4-snarige stripgitaar
14,90 16,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Mini 4-snarige stripgitaar

14,90 16,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind kennis laten maken met muziek? Geef ze deze mini 4-snarige gitaar! Een schattige gitaar met een cartoonmotief die uw jongen of meisje graag vast zal houden. Hij is gemakkelijk af te stellen en leuk om op te spelen. Uw kind zal zich een echte muzikant voelen met deze gitaar in zijn handen.

Deze mini 4-snarige gitaar is perfect voor beginners. Het cartoonmotief is leuk en motiverend, en de 4 snaren zijn gemakkelijk te leren. De gitaar is ook licht en draagbaar, waardoor hij ideaal is voor op reis.

Een minigitaar voor kinderen

Dit speelgoed is voor kleine meisjes en jongens die ervan dromen muzikant te worden. Met zijn compacte, lichtgewicht ontwerp is deze kindergitaar gemakkelijk vast te houden. De vier snaren produceren een heerlijk geluid en zijn onschadelijk voor de vingers van uw kleintje. De 4-snarige cartoon minigitaar is de perfecte elektrische minigitaar voor beginners. Hij is gemakkelijk te bespelen en mee te nemen, waardoor hij de perfecte metgezel voor muzikanten is. De minigitaar heeft een pickup met dubbele spoel, een volumeregelaar en een toonschakelaar met 3 standen, zodat u verschillende geluiden kunt maken. De nylon snaren zijn gemakkelijk te bespelen en doen uw vingers geen pijn, waardoor dit een uitstekend instrument voor beginners is.
1186-db8d2a.jpeg

Een uitnodiging om te reizen

De cartoon 4-snarige minigitaar is leuk voor kinderen. Met zijn kleurrijke, originele ontwerp is hij ideaal om jongeren kennis te laten maken met muziek en hun creativiteit te stimuleren. Het cartoonmotief op de gitaar is een echte uitnodiging om naar de fantastische wereld van de favoriete helden van kinderen te reizen. De felle kleuren en nauwgezette details van het ontwerp geven dit muziekinstrument een vleugje plezier en fantasie. Compact en lichtgewicht, de 4-snarige cartoon minigitaar is gemakkelijk mee te nemen en kan overal mee naartoe worden genomen. U zult uw kleintje zeker een plezier doen met dit instrument!

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.