-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Roze 4-snarige kindergitaar

39,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Heeft uw dochter een passie voor muziek? Laat haar kennismaken met de wereld van muziek met deze mooie roze gitaar met vier snaren. Een sublieme gitaar versierd met een prachtige print die ze gemakkelijk in haar hand zal kunnen houden en comfortabel zal kunnen bespelen dankzij de zachte, ongevaarlijke snaren.

De roze 4-snarige kindergitaar is het perfecte elektrische muziekinstrument voor beginners. Hij is compact en licht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en te bespelen is. Hij heeft een ingebouwde microfoon voor een helder, krachtig geluid, en een afstandsbediening om het volume en de toon aan te passen.

De 4 nylon snaren zijn gemakkelijk te bespelen en te leren, waardoor het ideaal is voor kinderen.

Een gitaar voor toekomstige muzikanten

Deze gitaar voor meisjes zal uw kind een gevoel voor muziek bijbrengen. Het instrument zal haar helpen haar vingers te oefenen en eenvoudige stukken te spelen. Bovendien zijn de vier snaren van deze gitaar stembaar.
De roze 4-snarige kindergitaar is een elektrisch muziekinstrument voor beginners. Hij is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor hij ideaal is voor kinderen.
De gitaar is gemaakt van roze plastic en heeft een ingebouwde pick-up voor een optimaal geluid. De 4 snaren zijn van nylon, waardoor kinderen er gemakkelijk op kunnen spelen. Het instrument wordt geleverd met een riem, een effectpedaal en een kabel.

1229-7af77c.jpeg

Het perfecte instrument voor beginners

De roze 4-snarige kindergitaar is een muziekinstrument dat perfect geschikt is voor de jongste muzikanten in de dop. Met zijn felle kleur en speelse ontwerp trekt hij meteen de aandacht van kinderen en moedigt hij hen aan om muziek te gaan maken.
De afmetingen van deze gitaar zijn speciaal ontworpen voor kleine handen, waardoor hij gemakkelijk en comfortabel vast te houden is. De geluiden die het instrument voortbrengt zijn helder en precies, zodat kinderen hun muzikale gehoor en ritmegevoel kunnen ontwikkelen.
Het is een kwaliteitsinstrument dat gemakkelijk te bespelen is en perfect geschikt is voor de jongste muzikanten.

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.