1631-c4934b.jpeg
Handmatige klokpuzzel voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Handmatige klokpuzzel voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind educatief speelgoed geven? Kies dan voor de klokpuzzel! Hij is schattig en kleurrijk en zal meteen de aandacht van uw jongen of meisje trekken. Het is educatief speelgoed dat de fijne motoriek en verbeelding helpt ontwikkelen. Uw kind zal het leuk vinden om de verschillende vormen en kleuren van deze puzzel in elkaar te zetten.

Deze klokpuzzel is een uitstekende manier voor kinderen om hun motorische vaardigheden en oog-handcoördinatie te ontwikkelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gemakkelijk in elkaar te zetten. De stukjes zijn kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen. De puzzel is een uitstekend hulpmiddel om kinderen de basisbegrippen van tijd te leren. Met deze prachtige puzzel leert uw kind heel snel de tijd zien!

Een puzzel voor kinderen

Geef uw kind deze leuke klokpuzzel. Ze zullen er graag mee spelen en de uitdaging aangaan om de hele klok in elkaar te zetten. De klokpuzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken, en helpt kinderen hun fijne motoriek en verbeelding te ontwikkelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor kinderen.
1631-8d7c6a.jpeg

Een speels ontwerp

Onze handmatige klokpuzzel is leuk en stimulerend educatief speelgoed dat kinderen helpt hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en begrip van tijd te ontwikkelen. De puzzelstukjes zijn gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten, wat een plezierige en stressvrije speelervaring biedt voor nieuwsgierige jonge geesten. Het speelse, kleurrijke ontwerp van de puzzel is ook een geweldige aanwinst voor de slaapkamer of speelkamer van elk kind. Kinderen zullen urenlang met deze puzzelklok willen spelen, terwijl ze hun cognitieve vaardigheden en creativiteit ontwikkelen. Het is een investering die uw kind urenlang plezier en leerplezier zal opleveren.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.