2118-4d35af.jpeg
Kinderportofoon in de vorm van een varken
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Kinderportofoon in de vorm van een varken

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u de communicatievaardigheden van uw kind ontwikkelen? Geef ze dan deze schattige walkietalkie in de vorm van een varken. Speelgoed met een kleurrijk cartoonontwerp dat uw kind plezier en humor zal brengen. Hij of zij zal graag communiceren via deze walkietalkie voor kinderen.

Kinderen houden van dieren, vooral van varkens! Dus waarom geeft u ze geen walkietalkie in de vorm van een varken? Dit schattige speeltje is perfect voor kinderen die graag communiceren en plezier hebben.

Walkietalkies in de vorm van een varken zijn gemakkelijk te gebruiken en erg leuk. Hiermee kunnen kinderen contact houden met hun vriendjes en samen plezier maken. Varkensportofoons zijn ook perfect voor rollenspellen en denkbeeldige avonturen. Kinderen zullen dol zijn op spelen met dit schattige speelgoed.

Eenvoudig te gebruiken door kinderen

Deze walkietalkie is ontworpen met kinderen in gedachten. Naast het schattige dierenontwerp is hij ook heel gemakkelijk te hanteren. Het speelgoed heeft een grote, praktische knop om op de zijkant te drukken. De walkietalkie in de vorm van een varken is leuk, interactief speelgoed voor kinderen. Hiermee kunnen kinderen met elkaar communiceren, wat de socialisatie en de ontwikkeling van taalvaardigheden bevordert. Kinderen kunnen leuk doen alsof ze varkens zijn door met hun vriendjes te communiceren met dit speelgoed. De walkietalkie is gemaakt van duurzaam plastic en is gemakkelijk te gebruiken. Kinderen kunnen hem overal mee naartoe nemen en er altijd plezier aan beleven.
2118-3ba4e6.jpeg
2118-003a06.jpeg

Compact en lichtgewicht

De walkietalkie voor kinderen in de vorm van een varken is leuk en praktisch speelgoed voor kinderen die graag buiten spelen of met hun vriendjes communiceren. Dit speelgoed is gemaakt van duurzame, schokbestendige materialen, waardoor het perfect is voor kinderen die graag buiten spelen. Het is ook gemakkelijk mee te nemen, dankzij het kleine formaat en het geïntegreerde handvat. Al met al is de pig walkie-talkie leuk en praktisch speelgoed waarmee kinderen met elkaar kunnen communiceren terwijl ze plezier hebben. Met zijn schattige ontwerp en gebruiksgemak zal het zeker in de smaak vallen bij kinderen van alle leeftijden.

Kunt u me horen?

Speel verstoppertje, doe alsof u een geheim agent bent of praat gewoon met uw broers en zussen in uw eigen kamer - de mogelijkheden zijn eindeloos met deze walkietalkies voor kinderen! Ontdek ze nu.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.