2136-82a130.jpeg
Kinderportofoon met camouflagepatroon
39,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinderportofoon met camouflagepatroon

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Zou uw kind graag een spion willen zijn? Laat hun droom uitkomen met deze camouflage mini walkietalkie. Een schattige militaire gadget die ze graag met zich mee zullen nemen als ze met hun vriendjes spelen of op kampeer- of wandeltochten zijn. Met een LCD-scherm met achtergrondverlichting en een oproepwaarschuwingsfunctie zal deze walkie-talkie voor kinderen uw kind vermaken.

Kinderen spelen graag oorlogje en walkietalkies zijn hun favoriete hulpmiddelen. Deze camouflage portofoons zijn perfect voor kleine avonturiers. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen aan een riem gedragen worden. Met deze portofoon zullen kinderen blij zijn en kunnen ze simuleren dat ze in het leger zitten.

Een walkietalkie met groot bereik

Deze gadget is stil, automatisch en biedt een goede geluidskwaliteit. Het beste van alles is dat het een bereik heeft tot 3 km, en zelfs 5 km bij gebruik in de open lucht. Kinderen houden van rollenspellen en buitenactiviteiten. Met deze walkietalkie kunnen ze met hun vriendjes communiceren wanneer ze avontuurlijke of spionagespelletjes spelen. Het camouflageontwerp is perfect voor kleine avonturiers. De portofoons zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een bereik tot 3 kilometer. Ze worden ook geleverd met een riemclip voor eenvoudig gebruik. Mis dit geweldige speelgoed niet.
2136-a2a38c.jpeg

Een hulpmiddel voor veiligheid

Deze kinderportofoon met camouflagepatroon is een praktisch en leuk communicatieapparaat voor kinderen. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp dat kleine avonturiers in de dop zal aanspreken. Het camouflagepatroon ziet er niet alleen goed uit, maar past ook in de natuurlijke omgeving als u buiten speelt. De kinderportofoon met camouflagepatroon is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen stoten en vallen. Hij is ook waterdicht, waardoor hij perfect is voor buitenactiviteiten, zelfs in de regen. Ouders kunnen gerust zijn dat hun kinderen veilig buiten spelen, omdat ze altijd contact met ze kunnen houden. Het is een geweldige keuze voor kinderen die graag buiten spelen en hun omgeving verkennen. Het is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en biedt duidelijke, betrouwbare communicatie. Ouders kunnen er zeker van zijn dat hun kinderen veilig zijn.

Kunt u me horen?

Speel verstoppertje, doe alsof u een geheim agent bent of praat gewoon met uw broers en zussen in uw eigen kamer - de mogelijkheden zijn eindeloos met deze walkietalkies voor kinderen! Ontdek ze nu.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.