Wekker in de vorm van een gele robot op bruin meubilair met boeken
Robot wekker
34,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Robot wekker

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van robots? Geef ze dan deze leuke klok in de vorm van een robot. Een originele klok die uw jongen of meisje ter decoratie op het nachtkastje kan zetten. Naast de decoratieve functie is deze wekker in de vorm van een robot ook praktisch om uw kind aan te moedigen elke ochtend op tijd wakker te worden.

Deze wekker in de vorm van een robot is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en in te stellen. De robotwekker is een geweldige manier om \’s ochtends wakker te worden of uzelf aan een afspraak te herinneren. Hij is ook perfect voor kinderen die \’s ochtends een wekker nodig hebben om wakker te worden. Deze klok is ook een geweldig decoratief accessoire.

Schattig en functioneel

Deze klok zal uw kind aanspreken vanwege de robotvorm. Maar hij zal ze vooral helpen om nooit te laat op school te komen. Deze wekker voor kinderen geeft niet alleen de tijd aan. Hij helpt ze ook om op tijd wakker te worden. Deze wekker in de vorm van een robot is een uniek en origineel product. Hij is ideaal voor kinderen en tieners. Hij is leuk en speels, en zal uw kind met een glimlach wakker maken.
2028-c289a1.jpeg

Een programmeerbaar alarm

Deze klok is ontworpen om op een kleine robot te lijken, met scharnierende armen, inklapbare poten en een hoofd dat kan draaien. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, dus hij is robuust en gaat lang mee. De cijfers zijn gemakkelijk af te lezen. Het heeft ook een programmeerbaar alarm, dat op elk moment van de dag of nacht kan worden ingesteld. Met de sluimerfunctie kunt u het alarm een paar minuten langer laten afgaan, voor wie ‘s ochtends moeite heeft met opstaan. Het is een mooi, praktisch en onmisbaar apparaat om met een goed humeur op te staan!

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.