2017-44c62b.jpeg
Kinderbedlampje voor kleintjes
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinderbedlampje voor kleintjes

24,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wil uw kind een bedlampje? Verwen ze dan met deze schattige projectorlamp. Het zal de perfecte sfeer creëren in hun slaapkamer. Dit accessoire is veel meer dan alleen een lamp en zal uw jongen of meisje versteld doen staan met zijn dynamische projectie van een kleurrijke sterrenhemel. Dit alles begeleid door een heerlijk muzikaal ritme.

De kinderprojectorlamp is een ideaal cadeau voor kleine dierenfans! Deze schattige en functionele lamp projecteert een prachtig dierenmotief op de muur of het plafond, zodat kinderen in slaap kunnen vallen terwijl ze hun favoriete dieren bewonderen.

Bovendien heeft de kinderbedprojectorlamp een automatische timer die na 30 minuten uitschakelt, wat perfect is voor kinderen die de neiging hebben om met het licht aan in slaap te vallen.

Een alarmfunctie

Deze bedlamp produceert niet alleen licht. Het geeft ook de tijd en datum weer. Bovendien heeft dit kinderbedlampje een sluimerfunctie zodat uw kind elke dag op tijd wakker kan worden.
Kinderbedlampje met afstandsbediening. Dit lampje is perfect voor kinderen. Hij is erg zacht en kan gebruikt worden als nachtlampje of leeslampje. Kinderen zullen dol zijn op deze lamp!

2017-b83dc4.jpeg
2017-91229b.jpeg

Voor een rustige nachtrust

De projectorlamp voor het kinderbed is een onmisbaar accessoire voor kleintjes die graag in slaap vallen terwijl ze naar rustgevende beelden kijken.
De projector projecteert gekleurde beelden op het plafond of de muren van de kinderkamer en creëert zo een magische, ontspannen sfeer. Het kan ook als nachtlampje worden gebruikt, zodat het ‘s nachts een zacht, geruststellend licht geeft.
Het is een uitstekend accessoire om uw kind te helpen rustig in slaap te vallen en zoete dromen te hebben.

Voor een prachtig nachtkastje!

Het bedlampje van uw kind is meer dan alleen een decoratief object, het kan hem helpen in slaap te vallen, hem geruststellen of een rustige sfeer creëren om te lezen of te tekenen. Onze selectie is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.