2002-667558.jpeg
Kinderwekker met konijnenoor
14,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinderwekker met konijnenoor

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind een wekker geven? Deze schattige wekker met konijnenoren zal perfect zijn! Uw kleine meid of jongen zal er dol op zijn met zijn twee oren en twee kleine pootjes. Ze zullen hem meteen in hun slaapkamer willen zetten om hun nachtkastje te versieren. Elke ochtend zal deze wekker in de vorm van een konijn afgaan om op te staan.

Deze wekker met konijnenoren is ideaal voor kleintjes. De wekker gaat zachtjes af en het konijnenoor beweegt om het kind zachtjes wakker te maken. Kinderen kunnen ook op het konijnenoor drukken om de wekker te stoppen. De wekker heeft ook een nachtlampje dat automatisch aangaat als het kind \’s nachts wakker wordt.

Praktisch en eenvoud

Uw kind zal snel vertrouwd raken met deze wekker in de vorm van een konijn. Deze wekker is gemakkelijk in gebruik en kan in slechts enkele seconden worden ingesteld. De wekker met konijnenoor is een product dat kinderen helpt om zachtjes wakker te worden. Dit product is erg praktisch voor ouders met jonge kinderen die er niet altijd bij kunnen zijn als ze ‘s nachts wakker worden. Deze wekker is met zijn schattige konijnenvorm ideaal voor elk kind.
2002-c3d5c8.jpeg

Voor een onafhankelijke wekker

Deze kinderwekker met konijnenoor is niet alleen schattig, maar ook heel praktisch om kinderen ‘s ochtends te helpen opstaan. Ze kunnen ‘s ochtends zelfstandig opstaan en doen wat volwassenen doen! Het is heel gemakkelijk te gebruiken. De cijfers zijn groot en gemakkelijk te zien, wat ideaal is voor kinderen die net leren klokkijken. De wekker heeft ook een alarm dat op elk gewenst moment kan worden ingesteld. Ouders kunnen het alarm zo instellen dat hun kind elke dag op een bepaald tijdstip wakker wordt, wat helpt om een gezonde en regelmatige slaaproutine in te stellen.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.