Witte kinderwekker met kleurrijke eenhoorn
Eenhoorn wekker voor kinderen
24,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Eenhoorn wekker voor kinderen

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Kinderen hebben soms een beetje hulp nodig om elke ochtend wakker te worden. Dankzij deze eenhoorn wekker voor kinderen hoeft u niet elke dag hun kamer binnen te gaan om ze wakker te maken. Met zijn krachtige alarm zal deze mooie wekker met wijzer het werk voor u doen. Uw jongen of meisje zal nooit meer te laat komen met deze eenhoorn wekker.

Deze prachtige eenhoornwekker is perfect voor kleine eenhoornliefhebbers! Hij is erg schattig en kleurrijk, waardoor hij perfect past in de slaapkamer van uw kind. Bovendien is hij heel gemakkelijk te gebruiken en zal hij perfect zijn om uw kind \’s ochtends wakker te maken!

Een opvallend ontwerp

Uw kind zal dol zijn op de eenhoornvorm van deze wekker. Ze zullen hem graag op hun nachtkastje zien staan. Bovendien heeft deze kinderwekker een nachtlampje, waardoor hij zelfs ‘s nachts zichtbaar is. Deze eenhoornwekker is de perfecte manier om de dag te beginnen! Hij is kleurrijk en leuk, perfect voor kinderen en zal ze met een glimlach op hun gezicht wekken. Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft veel functies, zoals een wekker, stopwatch en alarm. Bovendien wordt hij geleverd met een AA-batterij, zodat hij altijd werkt wanneer u hem nodig hebt.
1378-9f2e84.jpeg

Vereenvoudigd gebruik

De eenhoornwekker voor kinderen is een schattig en praktisch voorwerp dat de allerkleinsten in verrukking zal brengen. Deze wekker is speciaal ontworpen om kinderen ‘s ochtends vroeg te helpen opstaan, terwijl het een leuke en speelse ervaring is. De wijzerplaat van de wekker is gemakkelijk af te lezen dankzij de duidelijk zichtbare cijfers en contrasterende wijzers. Hij heeft ook een LED-lampje zodat uw kind de tijd zelfs in het donker kan aflezen. De wekker heeft een sluimerfunctie zodat uw kind een paar extra minuten kan slapen. Deze wekker is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is robuust en schokbestendig. Hij is ook heel gemakkelijk te gebruiken, met intuïtieve knoppen waarmee uw kind de tijd en het alarm zelfstandig kan instellen.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.