1944-d75968.jpeg
Kinderwekker in de vorm van een robot
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinderwekker in de vorm van een robot

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Door uw kind een wekker te geven, voorkomt u dat het te laat op school komt. Met deze wekker in de vorm van een robot zal uw kind leren om vroeg op te staan. Dit accessoire is niet alleen leuk en origineel. Hij is ook functioneel. Deze kinderwekker geeft niet alleen de tijd aan, maar geeft ook een krachtig alarm.

De robotwekker is een elektronische wekker die automatisch in- en uitschakelt. Hij is gemakkelijk te gebruiken en te programmeren. Hij is ook gemakkelijk af te lezen, dus ideaal voor kinderen.

Deze kinderwekker is vooral geschikt voor jongens, met zijn robotvorm die zeker in de smaak zal vallen bij iedereen.

Een leuke, gebruiksvriendelijke wekker

Uw kind zal dol zijn op deze kleine robotwekker. U kunt de poten en armen draaien om verschillende houdingen te creëren. Hij is ook heel gemakkelijk in te stellen. Gebruik gewoon de twee knoppen aan de achterkant. Deze wekker in de vorm van een robot is perfect voor kinderen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u de tijd en het alarm instellen. De robotwekker heeft ook een LED-indicator die oplicht wanneer het alarm afgaat. Kinderen zullen er dol op zijn!
1944-471092.jpeg
1944-d75968.jpeg

Leuk en duurzaam

Deze kleine robot met zijn felle kleuren en futuristische ontwerp zal een vleugje fantasie toevoegen aan de slaapkamer van uw kind. Hij heeft een alarmfunctie om uw kind elke ochtend zachtjes te wekken. De robotwekker is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij duurzaam en schokbestendig is. Hij is niet alleen praktisch, maar ook leuk. Uw kind zal graag spelen met zijn nieuwe robotvriendje en zal leren verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen wekker.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.