1358-fd6e23.jpeg
Digitale wekker in de vorm van een dinosaurus voor kinderen
44,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Digitale wekker in de vorm van een dinosaurus voor kinderen

44,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Heeft uw kind \’s ochtends een beetje hulp nodig bij het wakker worden? Zet deze digitale wekker in de vorm van een dinosaurus in hun slaapkamer. Het leuke, heldere ontwerp zal zeker in de smaak vallen! Deze kinderwekker helpt hen niet alleen wakker te worden, maar fleurt hun slaapkamer ook op met zijn schattige, speelse uitstraling.

Deze digitale wekker in de vorm van een dinosaurus is perfect voor kleine dinosaurusfans! Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u de tijd en het alarm instellen. Het unieke dinosaurusontwerp zal kinderen zeker aanspreken, terwijl de blauwe achtergrondverlichting het makkelijk maakt om de tijd af te lezen, zelfs in het donker.

Gemakkelijk aan te passen

Uw jongen of meisje zal geen moeite hebben om deze lichtgevende digitale wekker in te stellen. Er zijn maar een paar knoppen nodig om hem in te stellen. Deze kinderwekker geeft ook duidelijk de tijd, datum, wekker en zelfs de temperatuur in de kamer weer. Hij is ook gemakkelijk mee te nemen. Deze digitale wekker in de vorm van een dinosaurus is perfect voor kleine dinosaurusfans! Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u de tijd en het alarm instellen. Het unieke dinosaurusontwerp zal jong en oud zeker bevallen!
1358-891415.jpeg
1358-fd6e23.jpeg

Ideaal om te leren klokkijken

De digitale wijzerplaat van deze dinosaurusvormige digitale wekker voor kinderen geeft de tijd weer in grote, goed leesbare letters, samen met de datum en de omgevingstemperatuur. De lichtgevende cijfers maken het gemakkelijk om de tijd af te lezen, zelfs in het donker, terwijl de achtergrondverlichting met één druk op de knop kan worden geactiveerd voor gebruik ‘s nachts. Deze wekker heeft ook een alarmfunctie, met verschillende melodieën om uw kind zachtjes te wekken. De sluimerfunctie verlengt de slaap met een paar minuten. Ideaal om spelenderwijs te leren klokkijken en om uw kind elke ochtend met een goed humeur te helpen opstaan.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.