Kinderwekker in de vorm van een koe op een wit meubelstuk
Koeienwekker voor kinderen
24,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Koeienwekker voor kinderen

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Moet uw kind elke ochtend vroeg opstaan voor school? Koop dan deze kleine wekker in de vorm van een koe. Ze zullen het cartooneske ontwerp niet kunnen weerstaan. Deze kleine wekker kan op het nachtkastje of op een klein bureau worden gezet. Deze eenvoudig in te stellen wekker voor kinderen zal elke dag afgaan om ze te helpen opstaan.

De kinderwekker in de vorm van een koe is een leuk en speels product dat jong en oud zal aanspreken. Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u de exacte tijd instellen. De koeienwekker is een betrouwbaar en robuust product dat jarenlang meegaat.

Een decoratieve wekker voor kinderen

Deze kleine kinderklok is veel meer dan alleen een wekker, het is ook een geweldige decoratie voor de slaapkamer van uw jongen of meisje. Het voegt een vleugje plezier en schattigheid toe. Deze wekker in de vorm van een koe is ideaal voor kinderen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en u kunt de tijd instellen met één druk op de knop. De koeienwekker heeft ook een blauwe achtergrondverlichting, zodat hij ook in het donker goed leesbaar is. Kinderen zullen dol zijn op deze schattige en leuke wekker, en u op het gebruiksgemak!
1961-7b47f1.jpeg
1961-27c6b8.jpeg

Gemakkelijk te lezen cijfers

Deze originele wekker is zo ontworpen dat hij eruitziet als een koe, met heldere kleuren en nauwgezette details om hem nog realistischer te maken. De wijzerplaat van de wekker is gemakkelijk af te lezen, met duidelijke cijfers en precieze wijzers die de exacte tijd aangeven. Zo kan uw kind de tijd leren zien terwijl hij plezier heeft met zijn nieuwe slaapkamergenoot. De wekker heeft een alarm dat naar wens van uw kind kan worden ingesteld. Het geluid is zacht en aangenaam, zodat uw kleintje niet schrikt of stoort als hij wakker wordt. De wekker is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, en zal in elke kinderkamer prachtig staan.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.