Spraakgestuurde LED-wekker in de vorm van een varken op een boerderij bij nacht
LED-varkenswekker met stembediening
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

LED-varkenswekker met stembediening

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een originele wekker voor de slaapkamer van uw kind? Kies dan voor deze prachtige LED wekker in de vorm van een varken. Een schattige wekker met een digitale klok die prachtig zal staan op het nachtkastje van uw jongen of meisje. En het beste van alles is dat deze kinderwekker een geluid tot 90 dB maakt om ze \’s ochtends wakker te maken.

Deze LED-wekker in de vorm van een varken is de ideale oplossing voor mensen die \’s ochtends moeite hebben met opstaan. De wekker heeft een spraakbesturing voor eenvoudig in- en uitschakelen. Hij heeft ook een LED-achtergrondverlichting waardoor u de tijd gemakkelijk kunt aflezen, zelfs in het donker. Deze wekker is ook erg leuk en decoratief, waardoor hij perfect is voor kinderkamers.

Een stemgestuurde wekker

Met deze wekker hoeft u ‘s ochtends niet meer op te staan om het alarm uit te zetten. De gadget kan op afstand worden bediend met een stemcommando. Deze wekker zal het leven van uw kind gemakkelijker maken! Deze wekker in de vorm van een varken is gewoonweg schattig! Hij is uitgerust met een geluidssensor, zodat u hem kunt activeren door gewoon “varken” te zeggen. Hij licht dan op en geeft de tijd in LED’s weer. Bovendien heeft hij een sluimerfunctie, zodat u eventueel een dutje kunt doen!
1341-e5521c.jpeg
1341-d6fbef.jpeg

Een origineel object

De spraakgestuurde LED-wekker in de vorm van een varken is een uniek en leuk product dat fans van ongewone voorwerpen zal plezieren. Deze wekker is zo ontworpen dat hij eruitziet als een varkentje, met puntige oren, een ronde neus en een kurkentrekkerstaart. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en stevigheid te garanderen. Hij heeft een LED-display dat de tijd in lichtgevende cijfers weergeeft. Het display is gemakkelijk af te lezen, zelfs in volledige duisternis. De wekker is compact en licht, zodat u hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.