1988-15df25.jpeg
Kinder uil wekker
34,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinder uil wekker

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Komt uw kind vaak te laat op school? Misschien is het tijd om hem vroeger wakker te maken! Met deze schattige wekker in de vorm van een uil zal hij op tijd opstaan om zich klaar te maken voor school. Deze kleine wekker is praktisch en gemakkelijk te gebruiken en zal uw kind goede wekgewoonten aanleren.

De uilenwekker is een leuk en leerzaam product voor kinderen. Hij heeft een ingebouwde wekker zodat u de wektijd van uw kind kunt instellen. Het digitale display is duidelijk en gemakkelijk af te lezen. De uilenwekker heeft ook een sluimerfunctie die het alarm 5 minuten kan uitstellen.

Kinderen kunnen ook de wijzers op de klok ontdekken met behulp van de aanwijsfunctie. De uilenwekker werkt op één AA-batterij (meegeleverd).

Een schattige wekker voor kinderen

De uilvorm van deze kinderwekker zal uw jongen of meisje fascineren. Ze zullen er dol op zijn zodra ze hem zien. En ze zullen er probleemloos mee overweg kunnen. Deze wekker is gemakkelijk in te stellen. En als hij afgaat, drukt u gewoon op de knop op zijn hoofd om hem uit te zetten. De uilenwekker is een leuke en originele wekker waar jong en oud plezier aan zullen beleven! Hij heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting, een instelbaar geluidsalarm en een indicator voor lege batterijen. De uilenwekker heeft ook een sluimerknop, zodat u een dutje kunt doen voordat u de dag tegemoet gaat!
1988-e58e95.jpeg
1988-73b4f9.jpeg

Een leuke en eenvoudige wekker

De uilvormige wekker is een leuke en praktische manier om jonge kinderen ‘s ochtends te helpen opstaan. De wekker heeft een duidelijke, gemakkelijk af te lezen wijzerplaat, met duidelijk zichtbare cijfers zodat kinderen kunnen leren hoe laat het is. De wijzers zijn ook gemakkelijk te zien, zodat kinderen snel begrijpen hoe een analoge wekker werkt. Hij is heel eenvoudig te gebruiken, met intuïtieve, gemakkelijk te bereiken instellingsknoppen. Hij is ook gemakkelijk op te zetten, met een stabiele voet die voorkomt dat de wekker valt of wegglijdt.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.