2024-0a782b.jpeg
Hartvormige kinderwekker met dubbele bel
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Hartvormige kinderwekker met dubbele bel

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Heeft uw dochter er genoeg van om elke dag laat op te staan? Geef haar deze kleine hartvormige wekker. Een mooie roze wekker die een vrouwelijk, schattig tintje aan haar slaapkamer zal geven. Naast de charme is deze hartvormige wekker ook praktisch en functioneel. Het zal de perfecte manier zijn om uw kleine prinses elke ochtend wakker te maken.

Deze hartvormige wekker is een erg schattige wekker waar uw kind veel plezier aan zal beleven. Hij heeft twee bellen, één om wakker te worden en de andere om het alarm af te laten gaan, waardoor hij erg praktisch is. De hartvormige wekker is ook heel gemakkelijk te gebruiken, dankzij de eenvoudige, intuïtieve knoppen.

Een dubbele bellenwekker

Deze wekker voor meisjes heeft een dubbele bel. Hij geeft een krachtig alarm af dat uw kleine prinses zelfs in een diepe slaap zal horen. Deze hartvormige wekker met dubbele bel is het ideale accessoire om uw kind zachtjes te wekken. Het schattige, kleurrijke ontwerp zal uw kleintje in verrukking brengen en haar helpen om haar dag goed te beginnen. Met de twee bellen kunt u het volume van de wekker gemakkelijk aanpassen, voor een zachte of juist een intensere weksignaal, zoals u dat wilt. De hartvormige wekker heeft ook een LED-indicator zodat u de tijd in één oogopslag kunt zien, zelfs in het donker. Uw kind kan dus gemakkelijk de wektijd instellen en zich klaarmaken om de dag met een glimlach tegemoet te zien!
2024-255e6c.jpeg

Een gemakkelijk te gebruiken object

Dit schattige en praktische accessoire is ontworpen om uw kind ‘s ochtends te helpen opstaan. De wekker heeft een gemakkelijk af te lezen wijzerplaat met duidelijke, heldere cijfers zodat uw kind weet hoe laat het is, zelfs in het donker. De wijzers zijn ook duidelijk zichtbaar en gemakkelijk te lezen, zelfs voor de allerkleinsten. Het is gemakkelijk te gebruiken, met eenvoudige, intuïtieve knoppen. Uw kind kan de tijd en het alarm gemakkelijk instellen door op de knoppen aan de achterkant van de wekker te drukken. Het ultra-schattige ontwerp zal hen helpen om in een goed humeur op te staan voor school!

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.