Kleine robot wekker voor kinderen met blauwe pen
Kleine wekkerrobot voor kinderen
44,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Kleine wekkerrobot voor kinderen

44,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een originele wekker voor uw jongen of meisje? Kies dan voor deze kleine robotwekker voor kinderen. Het is onmogelijk om niet voor zijn charme te vallen. Deze schattige robot zal de verzameling beeldjes van uw kind zeker aanvullen. En het is niet alleen voor de sier. Deze robotwekker heeft een ingebouwde alarmfunctie om uw kind elke ochtend op tijd wakker te maken.

Deze kleine robotwekker is ideaal voor kinderen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en heel leuk, dankzij de vele functies. Hij kan gebruikt worden als wekker, nachtlampje of bedlampje. Hij heeft ook een kalender en een alarm. Bovendien kan hij via USB worden opgeladen, wat erg praktisch is. Kinderen zullen dol zijn op deze kleine robotwekker!

Gemakkelijk te configureren

Deze kleine robot met klok zorgt ervoor dat uw kind altijd op tijd is voor school of afspraken. Met zijn 2 knoppen op de achterkant is het eenvoudig om de tijd in te stellen en een wekker te configureren. Deze kleine robotwekker is ideaal voor kinderen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u de tijd en het alarm instellen. De robot heeft ook een indicator voor lege batterijen, handig om te weten wanneer hij opgeladen moet worden.
2053-12fae1.jpeg

Een leuk alarm

De kleine robotwekker is een leuk, praktisch accessoire waarmee uw kind elke ochtend met een goed humeur opstaat. Hij is ontworpen met felle kleuren en een leuke vorm die alle kinderen zal aanspreken. De kleine robot heeft ook een alarmfunctie die op de gewenste tijd kan worden ingesteld. Uw kind zal blij zijn om wakker te worden met de leuke geluiden van het robotje, zodat het aangemoedigd wordt om uit bed te komen. Hij is ook licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op reis of onderweg.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.