Vogelvormige wekker voor kinderen op een witte tafel en blauwe achtergrond
Vogelvormige wekker voor kinderen
54,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Vogelvormige wekker voor kinderen

54,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Staat uw kind elke ochtend altijd te laat op? Deze wekker in de vorm van een vogel die net uit zijn ei gekropen is, zal hen helpen om op tijd op te staan. Deze schattige kinderwekker zal prachtig staan in de slaapkamer van uw jongen of meisje, op hun bureau of nachtkastje. Het zal een mooi decoratief tintje toevoegen.

Deze wekker in de vorm van een vogel is perfect voor kinderen! Hij is kleurrijk en aantrekkelijk, en speelt een zacht melodietje om uw kind zachtjes wakker te maken. De wekker heeft ook een sluimerfunctie, ideaal als uw kind een paar extra minuten nodig heeft om wakker te worden.

Nooit meer laat wakker worden

Het is moeilijk om niet wakker te worden door het mooie alarm dat deze klok elke ochtend op de door u ingestelde tijd laat afgaan. Het is de perfecte gadget om te voorkomen dat uw kind te laat op school komt. Deze wekker in de vorm van een vogel is perfect voor kinderen! Hij is schattig en leuk, en ze zullen het leuk vinden om hem te zien zwaaien terwijl ze naar het lieve gezang van de vogel luisteren. Hij is ook gemakkelijk te gebruiken, met één knop om de tijd in te stellen en hem aan of uit te zetten. Kinderen zullen dol zijn op deze schattige en leuke wekker, en ze zullen nooit meer zonder wakker willen worden!
2808-ed1eac.jpeg

Leuk en kleurrijk

De vogelvormige wekker voor kinderen is een leuk en praktisch slaapkameraccessoire waarmee uw kleintje ‘s ochtends met een glimlach opstaat. Deze originele wekker heeft de vorm van een vogel in felle, vrolijke kleuren en voegt een vleugje plezier toe aan de slaapkamerinrichting van uw kind. Uw kind leert verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen wekker, terwijl het plezier beleeft aan dit leuke en kleurrijke object. Het is een prachtig cadeau om aan uw kind te geven, waar hij of zij zeker dol op zal zijn!

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.