Roze en blauwe kinderbijen wekker op witte achtergrond
Bijenwekker voor kinderen
24,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Bijenwekker voor kinderen

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is uw kind een late vogel? Geef hem dan deze schattige wekker in de vorm van een bij, zodat hij elke dag op tijd wakker wordt. Hij zal het eerst als speelgoed zien en het meteen in zijn slaapkamer willen hebben. Deze kinderwekker staat mooi op zijn nachtkastje en zal zowel een decoratie als een accessoire zijn om elke ochtend op tijd wakker te worden.

De bijvormige wekker voor kinderen is een schattige en leuke wekker die uw kind zal wekken met een zacht zoemend geluid. De bijenwekker voor kinderen is gemaakt van duurzaam plastic en is volledig afwasbaar, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is.

De bijenwekker voor kinderen werkt op één AA-batterij.

Beschikbaar in verschillende kleuren

Deze schattige wekker in de vorm van een bij zal zowel meisjes als jongens aanspreken. Trakteer uw kind op een van de vier kleurrijke designs. De bijenwekker voor kinderen is een schattige, leuke wekker die ‘s ochtends een glimlach op het gezicht van uw kind zal toveren. Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft een zacht alarm dat uw kind niet stoort als het slaapt. De bijenwekker voor kinderen heeft ook een LED-indicator zodat uw kind kan zien hoe laat het is.
2843-4e35e6.jpeg

Leer de tijd te zien

De bijvormige wekker voor kinderen is een leuk en praktisch accessoire waarmee uw kleintje elke ochtend zachtjes wakker wordt. De wijzerplaat is gemakkelijk af te lezen, met grote cijfers en precieze wijzers. Kinderen kunnen leren hoe laat het is terwijl ze plezier hebben met hun nieuwe bijenvriendje. Het bijvormige ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook schattig en zal een prachtige decoratie zijn in de slaapkamer van uw kind. Het is een leuk, praktisch en leerzaam product waarmee uw kind elke ochtend met een glimlach wakker wordt.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.