2858-e6dd90.jpeg
Hondvormige elektronische wekker
49,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Hondvormige elektronische wekker

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Uw kind elke ochtend wakker maken kan een hele klus zijn. Met deze schattige elektronische wekker in de vorm van een hond zal uw jongen of meisje elke ochtend uit zichzelf opstaan. Er gaat elke ochtend een alarm af om uw kind te laten weten dat het tijd is om op te staan. Het is het perfecte accessoire voor mensen die laat opstaan.

De elektronische wekker in de vorm van een hond is een schattige en leuke wekker waarmee u uw dag goed kunt beginnen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft alle functies die u nodig hebt om \’s ochtends zachtjes wakker te worden.

Het unieke hondenontwerp zal u zeker doen glimlachen telkens als u ernaar kijkt. Deze wekker is ook erg praktisch dankzij het duidelijke, gemakkelijk af te lezen LED-display. U kunt de tijd en datum in seconden instellen, en het is ook mogelijk om het alarm zo in te stellen dat het op het door u gewenste tijdstip afgaat.

De elektronische wekker in de vorm van een hond is een geweldige manier om uw dag goed te beginnen!

Een decoratieve wekker

Uw kleine jongen of meisje zal dol zijn op de hondjesvorm van deze elektronische wekker. Ze zullen hem als decoratie op hun nachtkastje willen zetten. De elektronische wekker in de vorm van een hond is een uniek en leuk product. Hij kan in de slaapstand gaan wanneer u dat wilt en u wekken met een hoorbaar of vibrerend alarm. Bovendien heeft hij een LED-achtergrondverlichting, zodat u zelfs in het donker de tijd kunt zien.
2858-417717.jpeg

Een originele wekker

Deze elektronische wekker in de vorm van een hond is een innovatief en leuk product waarmee uw kind elke ochtend met een glimlach wakker wordt. Het originele ontwerp van de wekker is een groot succes, met heldere kleuren en een zorgvuldige afwerking die hem een zeer realistische uitstraling geven. U kunt hem dus meenemen op reis of op het nachtkastje van uw kleintje zetten om hem elke ochtend zachtjes wakker te maken. Het is een ideaal product voor kinderen, want ze zullen dol zijn op het leuke ontwerp en het gebruiksgemak. Het is ook een origineel en leuk cadeau om bij elke gelegenheid aan vrienden en familie te geven.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.