6009-5059a8.jpeg
500 ml kinderfles met 3D dierenrietje
14,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

500 ml kinderfles met 3D dierenrietje

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Hier is een originele waterfles die zeker in de smaak zal vallen bij uw jongen of meisje! Deze 500 ml waterfles voor kinderen heeft een transparante fles en deksel. Maar wat hem echt bijzonder maakt, is het rietje in de vorm van een 3D-dier. Uw kind zal er graag water of vruchtensap uit drinken.

Kinderen zullen het heerlijk vinden om uit hun 3D dieren rietje waterfles te drinken! Deze fles is perfect voor zowel jonge als oude reizigers, omdat hij gemakkelijk mee te nemen en schoon te maken is. De 500 ml kinderfles met 3D-dierenrietje is gemaakt van duurzaam plastic en heeft een zacht, afneembaar rietje voor eenvoudig gebruik. De leuke 3D-dieren op de voorkant van de fles houden kinderen de hele dag aan het lachen!

Een leuke waterfles

De 500 ml waterfles voor kinderen met 3D-dierenrietje is de perfecte metgezel voor de avonturen van uw kleintje! Hij is gemaakt van BPA-vrij materiaal dat milieuvriendelijk en duurzaam is voor dagelijks gebruik. Deze kleurrijke waterfles heeft schattige dierenillustraties in reliëf die uw kind redenen zullen geven om plezier te hebben telkens als hij drinkt. Het flexibele rietje zorgt voor een soepele, gemakkelijke doorstroming zodat kinderen kunnen drinken zonder uit te glijden of te morsen. Kortom, deze waterfles is de perfecte combinatie van functionaliteit en visueel plezier!
6009-f6c6fa.jpeg
6009-19f8c8.jpeg

Blijf overal gehydrateerd

Deze waterfles is gemaakt van veilige, duurzame materialen en is ontworpen om aan de behoeften van actieve kinderen te voldoen. Hij kan tot 500 ml vloeistof bevatten en heeft een geïntegreerd zacht rietje om gemakkelijk te drinken. Als u deze kinderfles koopt, koopt u een praktisch, maar vooral leuk accessoire dat uw kleintje zal aanmoedigen om meer te drinken. Het kan zijn dorst lessen waar hij ook is, terwijl het zijn dag opvrolijkt met zijn vrolijke ontwerp. Het is een veilige, slimme en leuke keuze die uw kleintje bij al zijn dagelijkse avonturen zal helpen.

Een drankje binnen handbereik

Houd uw kind op vakantie, onderweg of zelfs op school goed gehydrateerd. Met onze selectie waterflessen voor kinderen kunt u hun favoriete drankjes meenemen in aantrekkelijke, kleurrijke designs!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.