Kleurrijke houten 3D rups puzzel met rode glimlach
3D houten rups puzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

3D houten rups puzzel

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze 3D houten rups. Het bestaat uit 10 veelkleurige houten stukken die het lichaam van de rups vormen. De stukken zijn modulair en met elkaar verbonden door een sterke draad. Het is een ideaal spel voor creatieve kinderen.

De 3D houten rupspuzzel is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en is gemakkelijk in elkaar te zetten. De puzzel heeft de vorm van een rups. Kinderen zullen het leuk vinden om met deze puzzel te spelen en vormen en kleuren te leren herkennen.

Mijn 3D spinnende rups

Deze houten rups is een geweldig educatief spel voor creatieve kinderen die graag speelgoed maken en uit elkaar halen. De stukken kunnen gemakkelijk worden aangepast om 3D-vormen te maken met het lichaam van de rups. Ze zullen het geweldig vinden om unieke rupsen te bouwen. Deze 3D houten puzzel bestaat uit rupsvormige stukjes. De stukjes passen perfect in elkaar om een 3D-rups te vormen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout, dus hij is sterk en duurzaam. De randen van de stukjes zijn afgerond, waardoor de puzzel prettiger in de hand ligt. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De puzzel ontwikkelt de fijne motoriek en concentratie van uw kind en zorgt tegelijkertijd voor een moment van vermaak en ontspanning.

Leuk en leerzaam!

De houten 3D-rups puzzel is een leuk, leerzaam spel voor kinderen van alle leeftijden. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij duurzaam en schokbestendig is. Hij is zo ontworpen dat hij gemakkelijk in elkaar te zetten is, met nauwkeurig gesneden puzzelstukjes die perfect in elkaar passen. De houten 3D rups puzzel bestaat uit verschillende kleurrijke stukken die een rups voorstellen. De stukjes zijn allemaal verschillend en uniek gevormd, zodat kinderen hun creativiteit en probleemoplossend vermogen kunnen ontwikkelen. De puzzel is gemakkelijk in elkaar te zetten, duurzaam en schokbestendig, en stimuleert de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals creativiteit, probleemoplossend vermogen en luisteren

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.