Houten geheugenpuzzel met gekleurde stukjes
Houten geheugenpuzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten geheugenpuzzel

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze geheugenpuzzel van natuurlijk hout en milieuvriendelijke verf is perfect om het denken van kinderen te stimuleren. De stokken zijn vergelijkbaar met die welke bij het schaken worden gebruikt, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om kinderen te helpen hun weg in de kamer te vinden. Dit helpt de hand-oogcoördinatie van kinderen.

Deze houten puzzel is een uitstekend hulpmiddel om kinderen te helpen hun geheugen en fijne motoriek te ontwikkelen. Er zitten 10 stukjes in deze puzzel, die elk een ander dier voorstellen. Kinderen moeten de aanwijzingen op de kaarten gebruiken om de juiste plek voor elk stukje te vinden. Deze puzzel is een geweldige manier voor kinderen om hun concentratie en geduld te ontwikkelen.

Memoriseren in 3D!

Deze 3D-geheugenpuzzel is een interessant concept om de coördinatie van kinderen te ontwikkelen. Het stimuleert hun fijne motoriek en leert ze kleuren herkennen. De houten memorypuzzel is een uitstekend hulpmiddel om het geheugen van kinderen te ontwikkelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en met de hand beschilderd in heldere, aantrekkelijke kleuren. De puzzels zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor ze perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden. Ze kunnen thuis of op school worden gebruikt om geduld, concentratie en handcoördinatie te leren.

Solide en leuk!

De houten geheugenpuzzel is een educatief, leuk en stimulerend spel voor kinderen. Deze puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun geheugen, oog-handcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden. De puzzel bestaat uit verschillende kleurrijke houten stukjes die in de juiste volgorde geplaatst moeten worden om een compleet plaatje te vormen. De stukken zijn allemaal verschillend en hebben verschillende geometrische vormen, waardoor het spel nog interessanter en stimulerender wordt. Met zijn kleurrijke stukken en stevige bord zal het zeker een favoriet worden bij gezinnen en leerkrachten overal ter wereld.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.