Houten edelstenen stapelspel met kleine giraf en witte bloem
Houten edelstenen stapelspel
39,90 89,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten edelstenen stapelspel

39,90 89,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Verblind de spelletjes van uw kind met ons edelsteenspel voor kinderen. De zon zal een prachtige reflectie op de stenen maken waardoor ze zullen schitteren, maar ook de ogen van uw kind bij de schoonheid van dit fantastische schouwspel. Laat hem door verschillende stenen kijken om de wereld op verschillende manieren te bewonderen.

Een kostbaar stuk speelgoed

Laat u verleiden door deze prachtige edelstenen. Uw kind zal versteld staan van de schoonheid van dit houten speelgoed. Uw kind kan creatief zijn door met de bouwplaten huizen of theaterscènes te maken – er zijn zoveel mogelijkheden.

Een praktisch en innovatief product

Het Houten Edelstenen Stapelspel is een leuk en leerzaam spel dat kinderen helpt hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit te ontwikkelen. Het spel bestaat uit een set kleurrijke houten edelsteenblokken die kinderen kunnen stapelen om ongelooflijke torens en structuren te maken. Elk houten blok is zorgvuldig gesneden om perfect op de andere blokken te passen, zodat kinderen sterke, stabiele structuren kunnen bouwen. Deze set houten stapelstenen is een ideale keuze voor ouders die hun kinderen leuk, leerzaam en duurzaam speelgoed willen geven.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.