Zeshoekige puzzel bruin in donker hout
Zeshoekige puzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Zeshoekige puzzel

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze zeshoekige houten tangrampuzzel. Het hout van de zeshoekige basis en stukken is van goede kwaliteit, met gladde oppervlakken. De stukjes hebben verschillende vormen voor speciale coördinatie en meer creativiteit van kinderen.

De zeshoekige puzzel is een fascinerend puzzelspel dat door het hele gezin gespeeld kan worden. Het is een legspel waarbij u de stukken op één lijn moet brengen om geometrische vormen te maken. Het doel van het spel is om vormen te maken met de stukjes om ze te laten verdwijnen.

Dit spel is erg leuk en verslavend, en er zijn veel manieren om het te spelen. U kunt het alleen of in een groep spelen, en u kunt zelfs uitdagingen voor uw vrienden maken. Hexagonal puzzle is een geweldige manier om tijd door te brengen met familie en vrienden, en het is ook een geweldige manier om te ontspannen en u te concentreren.

Zeshoekige puzzel

Deze zeshoekige puzzel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het grote aantal stukjes betekent dat er geen limiet is aan het aantal manieren waarop u de puzzel kunt bouwen, waardoor kinderen de vrije hand krijgen om creatief te zijn. Het is dus geweldig om de creatieve geest en fijne motoriek te oefenen. De zeshoekige puzzel is een denkspel dat uw intelligentie en geduld op de proef stelt. Het doel van het spel is om de afbeelding te reconstrueren door de stukjes in de juiste volgorde te plaatsen. Het is niet zo makkelijk als het klinkt, want u moet uit de miljoenen mogelijkheden de juiste combinatie zien te vinden. Deze puzzel is ideaal voor fans van logica- en denkspellen, omdat het u zal helpen uw intelligentie en creativiteit te ontwikkelen.

Uniek en leuk!

De zeshoekige puzzel is een spannend puzzelspel dat de geest stimuleert en urenlang vermaak biedt. Deze unieke puzzel bestaat uit zes stevige houten zeshoekige stukken, elk met een andere vorm en kleur. Het doel van het spel is om de puzzel weer in elkaar te zetten door de zes stukken samen te voegen tot een perfecte zeshoek. De zeshoekige puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Met zijn kleurrijke stukjes en unieke ontwerp zal hij zeker tot de verbeelding spreken van elke speler. Bestel nu uw zeshoekige puzzel en ga de uitdaging aan!

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.