Geometrische vormenpuzzel in beige en blauw
Geometrische vormenpuzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Geometrische vormenpuzzel

24,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze geometrische vormenpuzzel. Alle stukjes, steunen en geometrische vormen zijn van hout. De doos is makkelijk hanteerbaar voor kinderen. De blauwe geometrische vormen zijn duidelijk gescheiden om het in elkaar zetten te vergemakkelijken.

De geometrische vormenpuzzel is een educatief spel voor kinderen. Het helpt bij het ontwikkelen van logisch en kritisch denken. De puzzel bestaat uit verschillende geometrische vormen die in elkaar gezet moeten worden om een afbeelding te vormen.

Kinderen moeten hun verbeelding en logica gebruiken om de juiste vorm en de juiste plaats voor elk stukje te vinden. De geometrische vormenpuzzel is een geweldige manier om over verschillende geometrische vormen te leren en logisch en kritisch denkvermogen te ontwikkelen.

Geometrische leerpuzzel

Deze houten puzzel van 10 geometrische vormen is perfect voor kleuters. De vormen zijn gemakkelijk in elkaar te passen dankzij de knop. Deze leuke activiteit stimuleert vormherkenning en psychomotorische ontwikkeling bij kinderen. De geometrische vormenpuzzel is een educatief spel dat kinderen helpt om verschillende geometrische vormen te leren kennen. Het bestaat uit 10 houten stukken die elk een andere geometrische vorm voorstellen. Kinderen moeten de stukken in elkaar zetten om geometrische vormen te maken. Dit spel is ideaal om over verschillende geometrische vormen en hun eigenschappen te leren.

Elk stuk heeft een andere vorm!

De geometrische vormenpuzzel is een educatief, leuk en stimulerend spel voor kinderen van alle leeftijden. Deze puzzel bestaat uit meerdere houten stukken in verschillende geometrische vormen, zoals driehoeken, vierkanten, cirkels, rechthoeken en vijfhoeken. Elk stukje heeft een andere vorm, zodat kinderen tijdens het spelen kleuren kunnen leren herkennen. Het doel van het spel is om elk stuk op de juiste plaats op het bord te leggen. De stukken passen perfect in elkaar, waardoor kinderen het spel gemakkelijker kunnen spelen. Er is echter een extra uitdaging omdat de stukken alleen in bepaalde specifieke posities geplaatst kunnen worden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.