1149-da6c0e.jpeg
Aangesloten horloge met kleurentouchscreen
39,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Aangesloten horloge met kleurentouchscreen

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Een mooi verbonden horloge met een kleurentouchscreen voor comfortabel gebruik. Geef dit horloge cadeau aan uw kind! Hij of zij zal het geweldig vinden om foto\’s te maken met de camera of om een MP3 af te spelen. Er zijn ook vijf kleine spelletjes op dit verbonden kinderhorloge geïnstalleerd om ze in hun vrije tijd te vermaken.

Het verbonden horloge met aanraakscherm is een stijlvol, modern accessoire. Het maakt gemakkelijk verbinding met uw smartphone via Bluetooth-technologie, zodat u oproepen, sms\’jes en meldingen rechtstreeks op uw pols kunt ontvangen.

Met het aanraakscherm kunt u gemakkelijk door menu\’s navigeren en de weergave van de tijd en andere informatie aanpassen. Het horloge heeft ook een stappenteller, stopwatch en alarm. Het is compatibel met Android- en iOS-smartphones.

Een SOS-noodoproep

Dit verbonden horloge biedt verschillende functies: tijd- en datumweergave, wekker, oproepen, enz. Het heeft ook een SOS-noodoproepfunctie. Als uw kind hulp nodig heeft, hoeft hij of zij alleen maar op een knop te drukken om u te waarschuwen. Dit verbonden horloge met kleurentouchscreen is een trendy, high-tech accessoire. Het maakt via Bluetooth verbinding met uw smartphone en stelt u in staat om meldingen te ontvangen, te bellen en uw muziek direct vanaf uw pols te bedienen. Met het touchscreen kunt u gemakkelijk door de verschillende functies van het horloge navigeren en het display aan uw voorkeuren aanpassen. Het horloge is ook uitgerust met een stappenteller, stopwatch en alarm, waardoor het ideaal is om uw lichamelijke activiteit bij te houden en dagelijks georganiseerd te blijven.
1149-63fba5.jpeg
1149-da6c0e.jpeg

Een compleet horloge

Het verbonden horloge met kleurentouchscreen is een technologisch juweeltje dat elegantie en functionaliteit combineert. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en gehard glas, voor extra duurzaamheid en weerstand. Het is ook waterdicht, wat betekent dat het onder de douche of tijdens het zwemmen gedragen kan worden. Naast al deze functies is dit verbonden horloge ook een stijlvol modeaccessoire dat bij elke outfit gedragen kan worden. Met zijn slanke, moderne ontwerp is het een perfecte keuze voor mensen die stijl en technologie in hun dagelijkse leven willen combineren.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.