1130-11de42.jpeg
Verbonden horloge met dubbele camera voor kinderen
39,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Verbonden horloge met dubbele camera voor kinderen

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt u graag in de gaten wat uw kind doet als u druk bezig bent? Geef ze dit verbonden horloge met dubbele camera\’s! U kunt uw kleintje in de gaten houden en snel ingrijpen als dat nodig is. Bovendien heeft het horloge nog veel meer functies die u handig zult vinden om uw kind in de gaten te houden.

Het dual-camera connected horloge voor kinderen is een 2-in-1 smartwatch met een ingebouwde camera en videocamera. Het ondersteunt ook GPS-tracering, berichten en muziek afspelen. Deze smartwatch is een ideaal cadeau voor kinderen en tieners.

Een horloge om uw kind veilig te houden

Deze gadget is veel meer dan alleen een horloge dat de tijd aangeeft, en heeft ook een heleboel handige functies om uw kind veilig te houden. SOS-knop, microfoon, tracker… alles wat u nodig hebt om uw kleintje veilig te houden. Het verbonden horloge bevat ook leerspelletjes voor kinderen. Het connected horloge met dubbele camera voor kinderen is een smartwatch met een dubbele camera. Het kan foto’s en video’s maken en deze delen op sociale netwerken. Het horloge heeft ook een ingebouwde GPS om de locatie van uw kind te volgen. Het is ook waterdicht en schokbestendig, waardoor het ideaal is voor actieve kinderen.
1130-df1473.jpeg

Een veelzijdig accessoire

Het dual-camera connected horloge voor kinderen is een innovatief product dat technologie en veiligheid voor jongere kinderen combineert. Deze smartwatch heeft twee camera’s, één aan de voorkant en één aan de achterkant, zodat kinderen gemakkelijk foto’s en video’s kunnen maken. Dit verbonden horloge heeft ook een 1,4 inch high-definition kleurenaanraakscherm, dat kinderen een meeslepende visuele ervaring biedt. Tot slot is dit verbonden horloge water- en schokbestendig, zodat het maximale duurzaamheid biedt voor actieve en avontuurlijke kinderen. Al met al is het met twee camera’s verbonden horloge voor kinderen een veelzijdig en veilig product, dat ouders een praktische oplossing biedt om in contact te blijven met hun kind en tegelijkertijd een leuke en interactieve ervaring biedt.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.